най-добрите C програма за AVR

M

mr_byte31

Guest
Здравейте на всеки орган, и са използвали codevision в програмирането AVR тя работи, но аз не го харесват, съм работил на компилатор MikroC за PIC много, много добър, аз търсих един за AVR, открих Mikrobasic за AVR питах има всяка програма, по-добре от Mikrobasic, но в C език?

Hai Опитайте AVR Studio, Вие имате много на подкрепа и код откъси Nandhu

Искам да кажа, от най-добрите компилатор, тя съдържа много функции, като печат LCD и интерфейс на паметта и серийния протокол за комуникация и други функции, които прави програмирането по-лесно AVR студио съдържа всичко това? Обичам Mikrobasic, защото на неговите функции, но тя все още е основен и аз искам да програмирате в C

Какво ви трябва, е функция библиотека. http://hubbard.engr.scu.edu/avr/avrlib/ Codevision AVR е много добър компилатор, така че можете да се придържате към него. Или, както е предложено други можете да използвате AVR Studio, който е интегриран с AVR-ССЗ или използвайте WinAVR, в зависимост от това кое ви подхожда.

Аз наистина обичам AVR-GCC (или WinAVR). Тя може да бъде интегрирана в AVRstudio, това е свободен и има много примери из интернет.

Аз съм с IAR и winAVR (GNU C), и оценява codevision, плюс още един компилатор (не мога да си спомня imagecraft име?), Няколко години преди. winAVR е безплатно и толкова добри, както IAR. Не ми хареса codevision. Така че за winAVR, интегрирана AvrStudio прекалено.

аз се опитах codevision проблема: codevision не съдържа всички функции, имам нужда като клавиатура например, така че аз търсили за актуализация, но не се използва от къде мога да ИЪ или функции, които могат да помогнат?? благодарности

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back