най-добрите и по-добри инструменти <Synthesis> ...<<<>..

N

naaj_ila

Guest
Може ли някой да каже най-добрият и по-добри инструмент СИНТЕЗ .. (малък списък) какво ABT Synplicity инструмент

Няма друг инструмент като DC за синтез

RTL компилатор от Cadence също е добро за синтез.

Ако Вие сте програмирането за чип от Xilinx, използвайте XST (включени в ISE). Той работи чудесно за мен, и няма нужда за напускане ISE по време на проектиране, симулиране и програмиране.

Мисля Synopsys Дизайн компилатор е лесен за научаване н HOLD опция фиксиране!! Shiv

Design Compiler е инструмент за индустриален стандарт. [Размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 31 секунди: [/ цветен] [/ размер] най-доброто за синтез и по-лесно да се учи ..

Synplicity synplify Pro е най-доброто за синтез FPGA ...

инструменти е разработването, и ако имат синтез инструмент, просто да го използвате, принципът е почти същото

Леонардо спектър е добро за синтез. synplify също е един от инструмента за синтез, която се предоставя някои от продавачите като решетка.

DC се счита да бъде де факто в ASIC инд. fpgacompiler DC е вариант за РРОА (DC само с libs FPGA, мисля, че спрени от производство) Synplify про RTL компилатор Магма Blast създаде Леонардо спектър (Matured. Прочетете непрепоръчителен) Precision RTL (подмяна на Mentor за Леонардо): стрелка: Vendor спецификата: xst planahead ( Не съм сигурен, ако това е синт инструмент, или използва xst за синт) QuartusII isplever (има ли го синт инструмент?) Libero (???) Quickwork (Използва Precision?)

DC е класически, но мисля, че Magma скоро ще бъде новата де-факто стандарт в света ASIC.

DC за ASIC синтез с физически средства за синтез, все по-популярни. Synplicity или Precision за РРОА.

има толкова много инструменти, но това, което аз използвах leonardospectrum Кварт II проект навигатор

DC sysnopsys да направи синтез, но Candence Conformal за да се направи равностойност проверка.

RTLCompiler е добър инструмент .. Междинна ако искате ЕО чисти netlist ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back