навигация на карта с робот

J

jerkymotion

Guest
Здравейте всички Имам проблем с последната ми година проект ... Трябва да заредите картата в компютъра си и да се движат ми робот за тази позиция, където по рода си на мишката е кликнали в КАРТА ....( всъщност става дума за навигацията.) Имам никаква представа дори как да се зареди карта и да GUI .... така че ROBOT се движи до това положение ... Моля, помогнете .. ВСЕКИ помощ се бъдат оценени

Hi jerkymotion, Опитайте LabVIEW има готини функции, като например лесния хардуер интерфейс, обработка на изображения, Затворен цикъл на контрол и т.н. Доста лесно да се започне, тъй като използва графично програмиране.

ще ф моля сложен за LabVIEW Всъщност аз се опитвах да използвате предварително картата в моя компютър (с помощта на Visual C + +) и да направи GUI, така че ако щракнете на картата я изпраща команда за микроконтролер чрез сериен порт, така че роботът стигне до тази позиция. ..

Моля, помогнете е необходимо незабавно

Здравейте, LabVIEW е софтуер за Virtual Instrumentation. Това е графичен език за програмиране на тест, измерване и контрол. Развитие на код в C + + е добре и Но LabVIEW спестява живота си, защото на краткото си кривата на обучение, специализиран за инженери и графично програмиране. ние ще се скициране поток диаграма за текстовите езици за програмиране. Но в LabVIEW, Програмиране свършва тук!. Я, всичко, което трябва да направите, е да влачите и пускате икони, то тел, код е готова. Тя има много готини функции Serial във и извън (наречена VISA), Обработка на сигнали и анализи, графики, дисплеи, LED, дръжки и т.н. След като се смея, ще се насладите на програмиране. Ще бъде интересно да стартира, проверете този сайт http://www.ni.com/labview/ Оценка версия на LabVIEW може да се получи в http://www.ni.com/ trylabview / Надявам се това да ви помага: усмивка:

всъщност аз искам да заредите картата в робот и да изпрати команда за робот само чрез просто кликване върху картата .. и робот трябва да се движи на това специално място ... Аз съм с отворен CV (обработка на изображения за пречка за откриване) и са направили GUI използвате Visual C ++... така искам да използвам Visual C + +, за да заредите картата

трябва ли да се зареди карта с помощта на текстов файл .. като в игри ... ако е така как да го направя ... моля помогнете

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back