мощен аудио и видео предавател

H

hm_fa_da

Guest
Трябва ми aduio и предавател видео схематични най-малко 3W, аз имам търсили за нея, и е установено, много аудио предаватели, но имам нужда от аудио и viedo предавател, видео следва да се модулират часа и аудио следва да се модулират FM, вземания по телевизията.

Здрасти,
Опитайте се да се смесват редовен модулатор телевизия (е достъпна навсякъде, можете да го намерите в отпадъци, стари videoplayers) с БКП на същата честота като изход канал на модулатор.Но да са наясно с радио емисии ... има разпоредби относно това, те зависят от вашия район.

Най-добър,
/ pisoiu

моля някои предполагат популярни транзистор за разработване на схема БКП за горното заявление.Power нека се 3W или по-малко.

благодаря

Здрасти,

Има един чип аудио видео модулатори на пазара, като:
TA1243, TA1297 от Toshiba, TDA8722, TDA8822 от Philips, TDA6060 от "Сименс".Те съдържат RF осцилатор, PLL схема, както и техните RF раздел е подходящ за обхвата 470-860 MHz (някои от тях слизаше до 38,9 MHz АКО честоти).Някои от тях разполага с PLL за аудио осцилатор.Продукцията RF ниво е около 70-80 dBuV (aprox -37 до -27 DBM).Но моля, имайте предвид, всички от тях са двойни странична лента.
Това не е подходящ за предаване във въздуха.Прочетете ви регламентите на страната.Обикновено АКО (38,9 или 45,75 MHz) честота на сигнала е transponed до крайния канал / честота, разбира се след като е необходимо (закърнял Side Band) филтриране.Този сигнал след това може да бъде разширена до необходимото ниво на мощност.

Можете да проверите за прилагането на схеми на гореспоменатите производители.

rgds, Ал

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back