мотоциклети задвижвани отдалечени на разстояние под наем 12 V. (9Volt дистанционно)

D

danger_dan46819

Guest
Аз съм се опитва да отстрани 9 волтова батерия и да го замени с напрежение делител на гараж дистанционно управление, така мога да работя отдалечената от моята Хонда Goldwing Предаване ключ.За първи път взе батерията направи делител напрежение скочи ключа и дистанционното няма да работи, аз инсталира на батерията няма да отвори вратата, докато не откачили батерията.Тогава взе скачач на разстояние от преминаването отстранени ключа
завтече два проводника на ПР на колелото и то работник.Следваща Аз преинсталиран делител на напрежение (да получа необходимата 9 волта по целия път към платка).Тя няма да задейства вратата.Ам аз не получават достатъчно ампераж?Аз може да се намери само един 1000K 1 / 4 watt и 3300 K 1 / 4 вата на местно радио барака.Така че аз съм всъщност да е 9,69 волта.Тичах делител на напрежението, на разстояние с комутация аксесоар верига на колелото, така че няма изтичане на батерията, когато не се използва.
Така че има 9 волта имам ключа за ПР работи, но тя няма да работи с напрежение дели ... Това е доколкото ми е известно, "Електроника".Аз съм доста добър електротехник ..

Нуждаете се от помощ за този един!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back