монтаж на SoC среща 8,1 installscape v3.0

• Thread starter sanjeev.vlsichips
  • Start date
S

sanjeev.vlsichips

Guest
Здравейте момчета. аз съм се опитва да инсталирате SoC срещнете 8.1 в RHEL v5.1 installscape v3.0, но той се провали. тя дава съобщение, че installscape е от старата версия и трябва да инсталирате последната версия. и аз имам Няма последни installscape. моля даде решение или да предоставят на latst версия. Благодаря ви Sanjeev Кумар

Здравейте момчета, искам да изтеглите по-нова версия на installscape но аз не каданс вход в профила си, която е необходима за изтегляне на софтуер. Моля да ми помогне.

Здравейте момчета, Моля, дайте ми мека копие на последното installscape или ако е възможно ритъм loginid и парола за изтегляне Благодаря ви Sanjeev Kumar [имейл] sanjeev.vlsichips @ gmail.com [/ имейл]

Здравейте момчета, когато съм с Installscape 3.0, които дойдоха с Cadence среща DVD, след което Той дава съобщение, че не е на LNX86 платформа. Така че, моля да ми помогне да получите Installiscape на LNX86 платформа. Изглежда, че тя е на платформата на Solaris. SOC срещат се движат по Solaris. Благодаря Ти Sanjeev Kumar

Hi Sanjeev, бихте могли да можете да инсталирате SOC Среща? Ако вече сте го правили след това, най-вероятно може да ми помогне.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back