моля ръководство = 27MHz безжичен удобен без лиценз?

V

vu2ryp

Guest
здрасти на всички, шунка operetor сега ми е vu2ryp позивна.Шауе въпрос може някой ръководство
Искам да използвам 27MHz безжичен удобен за моето Делхи и летище project.can употреба withaout книжка? ако да Upto какво TX, RX power.i трябва 6pcs да 9pcs удобен, които комуникират помежду си и моята област е 1,3 км за всеки един 3km.so знам за това моля guide.i опитвам WPC уеб сайт, но мястото не е отворен.

Хай Раджендра Purohit Джи, Както Ви е отнасящи вашия проект в Делхи, можете да получите информация от WPC по-добре себе си крило.Доколкото ми е известно казва, 27 MHz може да се използва за комуникация без лиценз, докато doesnt 'мощност надвишава 0,5 вата.Над че имате нужда от групата Гражданин лиценз.Можете да опитате време 0,5 вата ли вашата работа.Успех

благодарение pranam.yesterday WPC Сайтът е отворен и аз имам подробно за ЦБ сега моля тел. мен това, което споменах да използвате 5 вата лиценз withaout но @ 5 вата мощност мотика много км е покритие и може ли да използвам от 8 до 10 удобни да общуват помежду си и да предлага ме дилър в Делхи и Мумбай.
благодарение 73s.
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Хай Раджендра Purohit Джи, можете да се обърнете на г-н Sandesh Kamath (VU2SXF), който е в Мумбай и да се справят с шунка съоръжения.Килията му номер е 919869457597
Също така можете да се свържете с г-н Г. Saravanan (VU2ETS) живее в Мисор.Мобилен номер 919448047388
Надявам се това да ви помогне.Успех

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back