моля, да отговаряте бързо мога дизайн с висока скорост OP-AMP на orcad

A

abd_allah

Guest
мога дизайн с висока скорост OP-AMP на orcad ако да PLZ, илюстрира как може да се CMOS модели на orcad и как да проектирате ако не е инструмент, който аз мога употреба

Здрасти

Мисля, че не би трябвало да бъде сериозен проблем с това.

Проверка на библиотеката и ще намерите там CMOS

Уважаеми потребители,

Orcad не е добър ESP тренажор в високите честоти, аз силно препоръчвам да използвате Hspice или cadense а и вие знаете в orcad за ограничаване на използването на около 100 Мисля, че ще ограничи транзистори да дизайн сложен дизайн, но така или иначе, ще забележите, библиотеката параметри така че ако allthe кондензатори са моделирани или не.Успех

Предполагам, че сте наясно с факта, че трябва да изпълни задачата на проектиране.
Всяка програма като ORCAD, HSPICE, ритъм, PSPICE, ...могат да извършат анализ на вашия проект.

Уважаеми потребители
Всички симулатори се основават само на един принципал.Те конвертирате всички устройства в тяхната равностойност верига.Така можем да кажем, че общата схема се трансформират в подправка кода от тяхната равностойност параметри.Симулаторите като Танер, Cadence & Mentor Graphics всички работят по същия начин.Така че, ако искаме да симулира съединение в orcad, би било добре, ако ние използваме еквивалентен модел на MOS (за това, се отнасят към книгата BSIM 3 МОДЕЛИРАНЕ от Уилям Лиу).В тази книга той е дал много точни ckt за BSIM 3 V 3,1 модели.

Така че по време на прибирането правилното модел (ниска или висока честота), ние можем да симулира на orcad също

Както е казал LVW сър дизайн трябва да се направи на първо правилно.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back