моля да ми предложи някои книги

N

neha_agarwal2k3

Guest
Здравейте всички имаме курс, наречен "Analog електроника" в нашия институт, който основно се занимава с operatiional apmplifiers и техните приложения .... не е добър учебник, който ние сме помолени да folllow .... така може U PLZ предполагат ми книга, която осигурява добри концепции и отлични проблеми practjce .... Im като разбира се очертае, така че можете да understsand ниво на курса и да ми предложи правилното книга .... Курс Outlline: операционни усилватели основите със специално предназначение opamp вериги филтри не са opamp llinear вериги Източници на сигнали и фаза заключване регулатори looop напрежение Ic усилватели на мощност Tuned Data amplifers convertefs-D / A и A / D IC сензори и аналогови системи Отколкото Neha

Винаги използвам електронни устройства и схеми, това е книга Богарт, така че аз предполагам, че този човек е дясната идея!!! тук аз използвам трето издание, но съм виждал по-късно, тя е най-добрата книга, която съм имал и след 10 години аз все още го има и го използват много precice и си струва парите {нови през 1990 г. в 95 £ 3 около 6 евро втора ръка } и всичките ми книги от благотворителни магазини или услуги за обмен на студенти, много удобен за писмен материал обмен вие ще се нуждаят от много книги, колкото повече толкова по-добре да поддържат колекция за всяка стая в дома си като разнообразна поле

Имате нужда "Операционни усилватели и линейни интегрирани cicuits" от Кофлин и Дрискол.

Един от най-добрите книги за оп-ампера е: Дизайн с операционни усилватели и аналогови интегрирани вериги автор: Серджо Франко

Вие може да се отнася "ОП усилватели и линейни интегрални схеми" от Ramakand Gaikwad

Това е една велика книга на филтрите на електронните Filter Design Наръчник от Артър Б. Уилямс, Фред Дж. Тейлър, McGraw-Hill # Publisher: McGraw-Hill (Тх), 3-та Bk & ДСК издание (1 юли 1995 г.) # Език: Английски # ISBN : 0070704414

Том Лий, проектиране на CMOS радиочестотна интегрални схеми сив и Майер, анализ и проектиране на аналогови интегрални схеми

Аналогови интегрални Circuit Design - Джонс и Мартин. Това е добър за основите и покрива съвременни теми като преобразуватели на данни.

Искам да се присъедини вградена система desinging course.please ми предложи добри книги, които облекчаване на проблема, преди да се присъедини към course.And, да ми каже бъдещето на вградена система и фирми, свързани с работата в тази област.

Аналоговите интегрална схема дизайн Джон Мартин принципите на система за преобразуване на данни дизайн-behzad Разави

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back