моля да ми помогне по отношение на стохастичен процес проблем

S

Siddhu

Guest
Здравейте приятели, аз не съм в състояние да реши следния проблем, който беше за мен като задача. Може ли някой, моля решаване на този проблем за мен. моля отговорете ми възможно най-скоро, тъй като последната дата на подаване е tomarrow. Помислете х система (с точка) = Ax + W (т), е истински скаларна Z (т) = х (т) + V (т) {w (т), т> = - ∞} е нула означава скаларна Gaussian бял шум с единична вариации {V (т), т> = - ∞} е нула скаларна средната Gaussian бял шум с единична вариации; Двете шум процеси са независими една от друга. Намерете фиксирана изглаждане точка филтър грешка вариации поемане (1). <0 но | |> 1. пожелания, Siddhu

Има фиксирани стъпки, за да следват, когато се прилагат непрекъснато филтриране по системата Калман техника. Този процес е по същество една оптимизация, целта на която е да се сведе до минимум "грешка вариации". което се определя от M = E [(х-x0) ^ 2], където x0 е сближаването на х. Следващата стъпка е да се вземе производно на М и се вземат предвид всички условия, които са достъпни за вас. В крайна сметка с обикновен уравнение Riccati. Обикновено това уравнение не може да бъде решен в затворена форма. Променливата тона щастие, не се появи в уравнението изрично, така че можете да го интегрират. Този процес е досаден процес (но това е стандарт), и вие трябва да получите препратка (книги или курс бележки). Ето окончателното уравнение, че до края с: M (с точка) =-M ^ 2 +1 +2 След като решим това уравнение, че двете крайни случаи, изброени във Вашия въпрос. Ще има някои ограничаване процес, трябва да се вземат. Добър късмет.

Благодарим Ви, че Стив, успях проблема. Имам резултат по-близки, че сте дали. Всяко как, благодаря ви за вид отговор. Siddhu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back