моля да ми помогне за симулация на текущата печалба

H

hongmy

Guest
Здравейте, искам да се симулира frequncy фигура на текущата печалба на схема с входен spectre.when ток AC, аз мисля, че мога да парцел променлив ток честота VS, сонда или пристанище на устройство, но не мога. Pls ми помогне. как едно защо? 3ks най-добри пожелания.

Здравейте, Бихте ли моля да обясните малко по-ясно?

здрасти опитайте това: в призрак ADE-> изход-> спаси всички ... , Сега, в ред 2 U ще намерите "изберете сигнали за мощност на изход (PWR)", след това изберете "всички", след това, просто го симулират, като U обикновено се надявам това да помогне U

Получихте ли форма на сигнала или погрешна форма на сигнала?

първо, 3ks за вашия отговор. Аз все още не може да си парцел. attatchment картина е моя тест схеми с само RC. Имах избран 'Save всички line1 всички, ред 2 всички "и" избрани от схематични за пристанище на резистор ", ADE не ми даде всеки парцел за ток, но мога да получа фигура на напрежението на всеки възел. Предупреждението, бих се, е, че "не" АКО "данни за възел" / R3/plus ". Как мога да направя? PS. действителните верига включват MOS транзистор. http://images.elektroda.net/6_1194831887.jpg

Здравейте, Дами и господа: 3ks, съм решила проблема ми с ваша помощ. Намирам, ако искате да получите променлив ток относно някои възел, можете да използвате сонда. трябва да зададете ADE като долу метод befor симулация. Изходи-Save всички: 1: Избор на сигнали за изход (Save) всички линия 2: Избор на сигнала на изход (PWR) всички линия 4: Изберете устройство токове (токове) всички линия 6: Изберете AC терминал течения (useprobes) отговорът е да ние може да получи променлив ток парцел на всяко пристанище на всяко устройство. Кой може да обясни на средствата за по-горе? Pls ми помогне. Сега, аз имам друг проблем: когато симулират променлив ток печалба от прост ток огледало, как мога да получа печалбата? където е малък сигнал изходен сигнал? Мисля, че ако искаме да получим AC печалба, ние трябва да се симулира или да се изчисли с малки сигнал съединение, което е трудно за широкомащабно верига. Така че, как да симулира печалба за променлив ток directlly?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back