можем използване на батерията, като захранване за намаляване на шума?

M

memsgg

Guest
Обикновено, колко шум може да предизвика батерия? Дали е по-ниска от сигнал генератор за доставки? Много благодаря

шум е meritised въз основа на честотната лента на изходния сигнал ... Ако ширината на лентата е много тесен, тогава тя е добър източник .... така че зависи само на честотната лента, от които е по-тесен ..... са проектирани генератори на сигнали с много тясна честотна лента, но са скъпи ..... просто реши въз основа на вашата кандидатура ....

Батерията е много чист източник на енергия, толкова дълго, като текущи, което чертаете е постоянна. Тъй като всеки батерията има вътрешна съпротива, ще има някакъв шум, свързани с променящите се натоварвания. Но иначе е много чист източник. Аз курорт на батериите, когато аз подозирам, шум в схеми ми изтича през от захранването.

Батерията може да бъде модел като десетки MOhm и няколко хиляди на Farads. можете да caculate силата на шума.

[Цитат = bluesmaster] Батерията може да бъде модел като десетки MOhm и няколко хиляди на Farads. можете да caculate на силата на шума. [/ цитат] мощност на шума, V ^ 2 = KT / C, не зависи от ома.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back