ми помогне за рекламите!

E

EdmundZheng

Guest
Здравейте всички:

Аз съм начинаещ в реклами.Наскоро научих проектиране LNA в реклами.Сега, аз съм изследване на хартиен носител, но аз имам затруднения в някои детайли.какви са. s2p и документи фиш на устройства?как да ги получи?Аз прикачите снимка, и как мога да получа и изграждане на модел в реклами?
Благодаря предварително!с най-добри пожелания!
Едмънд
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

. s2p файлове са S-параметър измервания за устройството.Продавачът може да ги доставя и има много вградени в библиотеката @ DS.Имате достъп до тях в схеми с помощта на Параметър А ИНФОРМАЦИОНЕН ЕЛЕМЕНТ блок и след това в рамките на блока, точка по пътя на файла.В s2p файлове обикновено се съхраняват в базата данни под директория prj вашата папка.

Здравейте, когато се използва, за да обяви мач, резултатът е много разлика от лабораторията.Аз не знам защо.
Всеки човек има някои коментари?

mckinson написа:

Здравейте, когато използвате @ ДП да направи мач, резултатът е много разлика от лабораторията.
Аз не знам защо.

Всеки човек има някои коментари?

Използвам реклами правят мач, резултатът е много по-различни от измерване чрез мрежа анализатор.Аз не знам защо?АЗ употреба на кондензатор Мурата, индуктор модул за реклами.
С най-добри пожелания!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back