микровълнови смесители

G

gladiator

Guest
Здравейте аз съм гледам за лит. за микровълнови смесители? всяка помощ, моля, благодарение

Przełom roku to zawsze czas różnego rodzaju podsumowań. I jak co roku Malcolm Klock na swoim profilu w serwisie YouTube zaprezentował w krótkim materiale wideo najlepsze gry kończącego się już roku. Na niespełna dwuminutowym filmiku może zobaczyć najgłośniejsze premiery i hity 2014 roku. A jest ich aż kilkadziesiąt. Według autora filmu mijający rok...

Read more...

Здравейте, посетете сайта minicircuits и проверка на прилагането отбелязва миксер. BRM

Има много материали за миксер в IEEE! Мисля, че те ще бъдат полезни!

Препоръчвам на "Микровълнова миксер", написана от Стефан А. Maas

[Цитат = гладиаторски] Здравейте аз съм гледам за лит. за микровълнови смесители? всяка помощ, моля благодаря [/ цитат] Има няколко книги за миксери тук. Използвайте за търсене. Ако искате по-специално как искате да се изпълнява миксер?

Трябва да се включат в силно четене Миксери в дълбочина, а аз ви давам на вас и на някой тук нещо, което мога да си спомня миксери с: Сигнал 2KHz се модулира в 40KHz сигнал модулиран се отново, умножена по 40KHz тогава нискочестотен филтър 2KHz се свърши. Вижте снимки: По-добре от 1000 думи за мен. Миксери 101 прави лесно [/ б] Хе.

WJ също има добри бележки. Това е много обща и добра за начало. Steeve Маса дава повече подробности и показва няколко примера. Вижте също така и за Balouns. DJ

Здравейте, ако сте начинаещ можете да комбинирате микровълнови смесители от Стив Маса с РЧ и микровълнови дизайн Рецепти от същия автор. Има много съвети и рецепти там, че можете да следвате, за да получите първата си дизайн успешно. Както бе споменато по някой, миксер дизайн е основно разклонител / Balun дизайн, специално за пасивна един (диод миксер), за да можете да получите някои неща за това, както добре. flyhigh

Plz аз нужда последната глава на книгата "микровълнови смесители от Стив Маса" БНТ смесители да anyonr го качите благодаря

khouly опитайте MCU на потребителя директория "EIRP" Няма да бъда тъжен намиране тя съществува там това, което търсите

Уважаеми djalli аз имам книгата от MCU / userfiles / EIRP го doesnot съдържа последната глава "БНТ смесители" някой може да ми даде линк за него благодарение

[Цитат = khouly] скъпи djalli аз имам книгата от MCU / userfiles / EIRP го doesnot съдържа последната глава "БНТ смесители" някой може да ми даде линк за него благодарение на [/ цитат] ти си прав не е подарък! Аз съм го имат също. и можете да опитате RF / печка готварска книга от Maas в същата директория. Той скоро описва БНТ смесители в chapter6. Ако знаете почивка дори и този вид информация ще бъде много достатъчни

Здравейте, Ето няколко introdution с проектирането на миксери от @ gilent, включително посредством изготвянето на смесители Гилбърт с @ DS.

Ето и още: Всъщност това е доста добър: Artech Къща Нелинейни микровълнова печка и RF схеми 2-ро издание Ebook - Стивън Maas http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=72190&highlight=mixers и ДИЗАЙН И ХАРАКТЕРИСТИКА НА DOWNCONVERSION СМЕСИТЕЛИ http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=35523&highlight=mixers Последната ако се съди по името на автора не звъни звънец за мен, така е propably някои хартия.

Това са страници от книга от Улрих Роуд. Обяснява как един търговски миксер е построена не е задължително теория. Аз го намеря себе си полезна. djalli

Всъщност Stive Маса обхваща различни видове миксери. Той обяснява, различни диоди смесители конфигурации и Phemt пасивни и активни смесители.

Вярно! Но е чувството да знаеш как да manufactuers смесители, които са на разположение днес с търговска цел? Част I прикрепени, се посвети на това. Мисля, че е добър знания, за да знам. Давам ви един пример: На теория всички знаят как да се изгради H-Bomb (не атомна бомба). Мислиш ли, че можете да направите ли? Да ви кажа истината Русия има H-бомба във въздуха. САЩ и Китай трябва да се монтира бомба след това го взривят. Никой не може да го има. Никой не знае (с изключение на руските инженери) на търговски тайни, за да водородна бомба във въздуха. Ето защо за свързване на смесители добавен е много полезно. Тя ви дава много силен намек за смесители. Това е всичко.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back