меандър линия с cst симулация

K

kyg

Guest
Здравейте на всички ....

някой може да ми каже защо не мога да не симулира дизайн за меандър линия
грешка посочва, че вълна пристанище твърде кратък и трябва да вълноводни хомогенна
най-малко 3mesh самолети по размножаване
аз вече промяна на окото, но все още има проблем

така че действително как можем да определим на пристанището за всеки тип антена в моя случай
използването меандър двойна линия ръкав на земята самолет

Някой знае ли как да го решим?

здрасти

Мисля, че ако увеличаване на дебелината на равнината на пътя на антената, тя ще реши проблема си

с уважение

ТК за отговор

всъщност земята самолет е меден материал с дебелина 0,5 мм
дебелината трябва да се увеличава, трябва да следват наличната дебелина мед на пазара

така правя U знам максимална дебелина мед наличен на пазара? [/ IMG]

Тук придават ми изглежда се интересува от дизайн
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

и дебелина от земята самолет е имало значително въздействие върху работата на вашия кръг.
но както се препоръчва за успешна симулация в cst да има най-малко 3 хомогенна линии на окото в надлъжна посока на пристанището, така че трябва да увеличат дебелина.по отношение на дебелината на мед наличен на пазара.

Мисля, че тя варира от 8LM да 70lmуважавам

Здравейте Shahid ...

Аз ще се опитам да намерите максимална дебелина мед, че може да осигури в Малайзия
тогава аз ще се опитам отново ми симулира дизайн
, а преди това се опитвам да се увеличи дебелината на земята самолет, но не е засегнат
все едно и също така аз ще се опитам утре в рамките на диапазон, който ф посочват: идея:

уважавам

shahid78 написа:

и дебелина от земята самолет е имало значително въздействие върху работата на вашия кръг.

но както се препоръчва за успешна симулация в cst да има най-малко 3 хомогенна линии на окото в надлъжна посока на пристанището, така че трябва да увеличат дебелина.по отношение на дебелината на мед наличен на пазара.Мисля, че тя варира от 8LM да 70lmуважавам

Здравейте всички ...

Благодаря за информацията и съм правил
, а преди това се види, че на границата трябва да бъде отворена добави пространство във всички посоки и затова не мога да симулира също

в допълнение, линията на дължина на вълната трябва да бъде най-малко 10-15, в противен случай енергия разпада бързо.

но аз имам нов проблем, тъй като проектирането трябва да се облече SMA конектор като фуражна точка
така че да имате някакви предложения как да се постави точка емисия?

отворен добави пространство са необходими, ако искаш радиация модел в някои честота, но отнема много време.Ако меандър линия е на върха след това по-добре да използват вълна пристанище

Здравейте всички .....

след няколко симулация в резултат на това аз добивам е да се влоши.
на печалбата, да стигна до малка.

как да увеличите печалбата освен, че аз вече го правят на параметъра почистване
и резултатът все още няма промяна
Надявам се, че всичко може да ми помогне ....

с уважение
kyg
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Цитат:

но аз имам нов проблем, тъй като проектирането трябва да се облече SMA конектор като фуражна точка

така че да имате някакви предложения как да се постави точка емисия?

Здрасти,

Мисля, че увеличаването на дебелината на земята самолет няма да реши проблема на inhomogenous окото на вълна пристанище.Проблемът е, че геометрията трябва да остане постоянна през първите 3 клетки на окото на пристанището в посока перпендикулярна на пристанището лицето.Ако първата част меандър, перпендикулярна на пристанището, е в рамките на 3 окото линии тогава този проблем ще възникнат.

Вие действително може да реши този или с груба сила: увеличаване на линии / дължина на вълната, т.е. 15 или 20, или да се увеличи дължината на фуража microstrip от известен период и след това deembeding в пристанището определение диалоговия т.е. ти deembed "извън" допълнителните фаза въведени.Обикновено, избор на правото на проекта шаблон може да се избегне този проблем, но може би не винаги.Основно трябва 3 клетки в окото на фуража microstrip в Z-посока.

Адаптивна съчетаването трябва да помогне за подобряване на резултата.

Надявам се това да е полезно за вас .....

AW

Здравейте всички,

за тази седмица, аз виждам нов напредък с моята дизайн
Всички знаем, за да си дизайн Честотен диапазон на 400MHz за да 470MHz
на S11 сега аз добивам обхват 0,5 до -4 db
на I линия меандър редизайн използвате крива линия и един дизайн от един ред
b4 това да сложа координира и натоварване за генериране на линия меандър
Може би ще се опита да намали броя на свой ред да архивирате по-10dB за S11 или всеки може да дава предложения за мен .....

благодаря много да ми даде информация и ф Надявам се всички да дават повече представа ...

с уважение,
kyg

Здравейте всички,

Сега аз добивам Честотен 472.59MHz за моята антена, но проблемът сега аз добивам на честотната лента и да стане твърде малък само 5.56MHz и S11 е-32,78 db с брой на завъртанията N = 2.Трябва да получите около 20MHz, защото UHF банда, която да използвам за ръка радио заявление ........

така че всеки знае как да получите най-широка честотна лента .....?
Аз вече направи почистване много параметър, но аз не мога да намеря начина, за да получите още по-широк телесно тегло.

U Надявам се всички да дават представа за мен ....

ТК
с уважение,
kyg

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back