G
Guest
Guest
Здравейте съвет, искам да маршрут сигнал между 2 съседни дъски (писта с дължина около 6 инча), производството на борда на ще бъдат въведени на борда Б. Аз deally Аз не искам да има разлика между нивото на тези две сигнали повече от 10uV в две различни плоскости.въпреки че са използвали звезда конфигурация на GND и дебели парчета GND (60 млн.) за всеки съвет, но GND песни до референтни GND система е дълъг (около 10 инча всеки) и въпреки че не са много ток (по-малко от 30 mA в най-лошия условия) но едно просто изчисление показва, че дори 350 uOhm на резистентност е достатъчно, за да предизвика повече от 10uV скача.За да направите проблема още по-сложна, тъй като тези две дъски са в рамките на сложна система за обратна връзка аз съм много склонен да се използва инструмент, раз-ампери поради нежеланието фаза на смени и колебание.Първо има ли някакъв трик за да мога да маршрут този сигнал, единствен е приключила и че запазват точност, че споменах?
Ако не аз помислих, че мога да ги насочват диференцирано, но вместо да използва opamp да използвам две 10k точност резистори в серията между сигналите и GND на борда на и се половината от сигнал от кръстовище точка на тези две резистори (в борда Б).
Ще се gratefull за практически предложения, благодаря много
Ако не аз помислих, че мога да ги насочват диференцирано, но вместо да използва opamp да използвам две 10k точност резистори в серията между сигналите и GND на борда на и се половината от сигнал от кръстовище точка на тези две резистори (в борда Б).
Ще се gratefull за практически предложения, благодаря много