маршрутизация сигнали между различните апелативни единствен приключила?

G

Guest

Guest
Здравейте съвет, искам да маршрут сигнал между 2 съседни дъски (писта с дължина около 6 инча), производството на борда на ще бъдат въведени на борда Б. Аз deally Аз не искам да има разлика между нивото на тези две сигнали повече от 10uV в две различни плоскости.въпреки че са използвали звезда конфигурация на GND и дебели парчета GND (60 млн.) за всеки съвет, но GND песни до референтни GND система е дълъг (около 10 инча всеки) и въпреки че не са много ток (по-малко от 30 mA в най-лошия условия) но едно просто изчисление показва, че дори 350 uOhm на резистентност е достатъчно, за да предизвика повече от 10uV скача.За да направите проблема още по-сложна, тъй като тези две дъски са в рамките на сложна система за обратна връзка аз съм много склонен да се използва инструмент, раз-ампери поради нежеланието фаза на смени и колебание.Първо има ли някакъв трик за да мога да маршрут този сигнал, единствен е приключила и че запазват точност, че споменах?
Ако не аз помислих, че мога да ги насочват диференцирано, но вместо да използва opamp да използвам две 10k точност резистори в серията между сигналите и GND на борда на и се половината от сигнал от кръстовище точка на тези две резистори (в борда Б).
Ще се gratefull за практически предложения, благодаря много

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back