N
nm2007k
Guest
Уважаеми господине, аз трябва да се изгради робот линия следване на моята собствена. Имах търсихте много схеми в Google и не бях напълно доволен от тях. Основното нещо е бот, не трябва да имат микро контролер. Моля, да ми помогне колкото е възможно по-скоро ...... Спецификацията на бота трябва да бъде: • Размерите на основата на бота трябва да се 15cm х 15см. Няма ограничение за височината • потенциална разлика между всеки две точки във веригата не трябва да надвишава 12V. • Не трябва да използвате готови комплекти, като лего, но се допуска използването на мотор-редуктори. • обработка на изображения, отдалечен контрол и т.н. Да не се използва. Арена Спецификация: • Финалът ще бъде посочен от кръг с радиус 4cm. • прекъсвания ще бъде не по-дълъг от 2cms. • Отделно от тези мъртви краищата, примки, остри ъгли и възли също могат да представят! [ПРИЛОЖЕТЕ = CONFIG] 59827 [/ ПРИЛОЖЕТЕ] моля да ми помогне, аз съм в необходимостта от неговото схематичен и да ви благодари много, ако можете да можете да ми предостави оформление на печатни платки ..... Благодаря ви отношение, NM2007K.