C
chickenvlsi
Guest
Здравейте всички,
Аз съм с Cadence ADEXL версия 6.1.3.5 да изпълнява кът симулация с cmos10lpe.
Моят проблем е, както следва:
Обикновено, библиотека предоставя на своите потребители с ъгъл раздели такива TT, FF, СС, за да им позволят да изпълняват симулация ъгъл.
Въпреки това, IBM cmos10lpe не предоставя тези видове ъгли.Вместо това, той предлага ъгъл параметри като този:
*** Стойности по подразбиране ъгъл сигма = 0 (номинална) (-3, 3)
Сигма = 0
Cor_rx = сигма
Cor_pc = сигма
Cor_nmos = сигма
Cor_pmos = сигма ...
Сега, аз се опитвам да се използва ADEXL 6.1.3.5, който поддържа графичния интерфейс за ъгъл симулация.Но това изисква ъгъл точки като FF, TT ...на модела на библиотеката.Защото cmos10lpe библиотека, която Аз използвам, не се определят онези точки, аз не знам как да се реши този проблем.
Имате ли някаква идея да ми помогне да извършва симулация ъгъла с cmos10lpe използване ADEXL 6.1.3.5?
Аз съм наистина очакваме да чуем от вас.
Много благодаря.
Аз съм с Cadence ADEXL версия 6.1.3.5 да изпълнява кът симулация с cmos10lpe.
Моят проблем е, както следва:
Обикновено, библиотека предоставя на своите потребители с ъгъл раздели такива TT, FF, СС, за да им позволят да изпълняват симулация ъгъл.
Въпреки това, IBM cmos10lpe не предоставя тези видове ъгли.Вместо това, той предлага ъгъл параметри като този:
*** Стойности по подразбиране ъгъл сигма = 0 (номинална) (-3, 3)
Сигма = 0
Cor_rx = сигма
Cor_pc = сигма
Cor_nmos = сигма
Cor_pmos = сигма ...
Сега, аз се опитвам да се използва ADEXL 6.1.3.5, който поддържа графичния интерфейс за ъгъл симулация.Но това изисква ъгъл точки като FF, TT ...на модела на библиотеката.Защото cmos10lpe библиотека, която Аз използвам, не се определят онези точки, аз не знам как да се реши този проблем.
Имате ли някаква идея да ми помогне да извършва симулация ъгъла с cmos10lpe използване ADEXL 6.1.3.5?
Аз съм наистина очакваме да чуем от вас.
Много благодаря.