кът симулация за усилвател

A

andrew_matiga

Guest
Здрасти,

Аз съм проектиране висока честотна лента и много висока печалба етапа усилвателя диференциал.
Въпреки това, на ъгъла симулация, там са транзистори, че се обърна към линейни и прекъсване на захранването, но тя все още отговаря на спецификациите за AC и DC.
Моят въпрос е, може ли просто да се позволи да се случи?

- Андрю

andrew_matiga написа:

Здрасти,Аз съм проектиране висока честотна лента и много висока печалба етапа усилвателя диференциал.

Въпреки това, на ъгъла симулация, там са транзистори, че се обърна към линейни и прекъсване на захранването, но тя все още отговаря на спецификациите за AC и DC.

Моят въпрос е, може ли просто да се позволи да се случи?- Андрю

Имам подобни запис усилватели изход и той работи, след като се върна., Но като цяло то е, защото ние го пренебрегват по време на симулации.По-добре е да го поправя.

Аз по принцип не се доверявате на транзистор модели за прекъсване на захранването и линейна област на действие.Ако не можете да го поправим, да проведете разговор за това какво се случва, ако добавите някакви вариации поради несъответствие и т.н. Ако това не засяга изпълнението прекалено много, тогава той следва да бъде наред.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back