къде мога да поискам?

O

Overmind

Guest
Здравейте всички ..IM момента нови за този форум и аз наистина харесвам това.той има много полезни неща, които определено ще ми помогне ..ще добрите хора тук ми кажете защо арго аз виждам по искане форум?Търсих целия този форум, но усилията ми са безполезни, тъй като аз казан арго намирам искане форум ..моля помощ и повече мощност за всички u..благодарности.

може ли да ми кажете какво искате да правите ..?

Затова действително, нуждаещи се от .. искане форум?

Аз гледам за Ebook вградени С Програмиране и Microchip PIC "от Барнет и модове каза, че трябва да го пост в искането форума, но аз арго намирам то ...харесвам помагам

Overmind написа:

Аз гледам за Ebook вградени С Програмиране и Microchip PIC "от Барнет и модове каза, че трябва да го пост в искането форума, но аз арго намирам то ...
харесвам помагам

Здравей ..благодаря за отговора H_D_R ..Ive търсене тази страница безброй пъти, но аз арго намирам "ЕДА E-Book, членове & СПЕЦИФИКАЦИЯ искания" тя просто не е на главната страница ..може да ми кажете ли защо?благодаря ..

Overmind написа:

Здравей ..
благодаря за отговора H_D_R ..
Ive търсене тази страница безброй пъти, но аз арго намирам "ЕДА E-Book, членове & СПЕЦИФИКАЦИЯ искания" тя просто не е на главната страница ..
може да ми кажете ли защо?
благодаря ..

Здравей ..има само един под-форум в ЕАО Теория ..Това е Елементарни Електронни въпроси ..нищо повече ..и аз имам търсили този форум и има и други хора, които споделят моите чувства.Те също арго намирам ЕАО E-Book, членове & СПЕЦИФИКАЦИЯ искания.харесвам помагам ..

Overmind написа:

Здравей ..
има само един под-форум в ЕАО Теория ..
Това е Елементарни Електронни въпроси ..
нищо повече ..
и аз имам търсили този форум и има и други хора, които споделят моите чувства.
Те също арго намирам ЕАО E-Book, членове & СПЕЦИФИКАЦИЯ искания.
харесвам помагам ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back