кръпка антена без земята

Y

Yahia Muhammad

Guest
Четох за антена банда пластир техники за разширяване на ширина, че премахването на groung равнина или част от нея може да разшири BW моля някой може да обясни защо

Това е интересно. Смятате ли, по някаква случайност все още са на хартия? Можете ли да предаде на хартия на мен?

искаш да кажеш рязане на някои слотове в земята самолет?

аз намерих обяснение, но аз не съм сигурен, че тя все още изглежда разумно rempving част от земята (обикновено до ръба на пластира) намалява εeff така се увеличава за широчина на лента

Hi Яхия Мохамед, мисля, премахване на равнината на пътя ще увеличи BW. Но като правиш едно и също насочеността на антена ще получавате отстъпка, защото, след отражение от земята самолет всички вълни ще бъдат насочени към Rx. Ако там не е или малък самолет на земята, само няколко ще бъдат насочени Останалите неща ще бъдат losed или по друг начин това, което ще ни се обадете ненасочено резултат which'll антена в по-малка печалба. Ние можем да използваме паразитни петна (паразитни Радиатори) за увеличаване на пропускателната способност.

да balaguru thavamani в резултат на антената е омни посока радиация модел е показано на снимката
antennass8.jpg

Мисля, че ако антена кръпка не повърхност, той просто като диполна антена. Така че трябва да има ненасочено модел.

можете да прочетете някои статии за PBG структура,

В равнината антена пластир земята функционира като рефлектор, си мислех ф прочетете за DGS, където е избягал някои на земята да се подобри Antena caracteristic като Bw, печалба, и т.н.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back