U
u04f061
Guest
Аз съм нов микроконтролер и искате да научите програмните си от нулата, колкото е възможно по-бързо.Книгата, която ще бъде подходяща за quck обучение по програмиране на микроконтролера в.особено говори програмиране на 8051 семейството.би било по-добре да се отнасят към една книга на разположение в раздел edaboard Ebook.Причината е, че аз съм в една стая с компютър и активна интернет връзка, и пазар е твърде далеч от мен да отида и да получите хартиено копие на book.i искате да научите програмиране в период не повече от една седмица.Знам, Java и програмиране в.Имам отлична подготовка на C и програмиране Java.но аз не искам да науча MC програмиране в Java.аз предпочитам в над Java в настоящото заявление, както правят другите.
Аз нямам представа на микроконтролера и просто искате да получите знания на хардуер за степен, която е необходима за тяхното планиране.
Аз нямам представа на микроконтролера и просто искате да получите знания на хардуер за степен, която е необходима за тяхното планиране.