F
froten
Guest
Здравейте всички, Im опитва да направи система за дистанционно управление, използване на мобилни телефони, където ще пратя didgital сигнал за контрол от контролната станция до местоназначението, като използва два мобилни телефона за изпращане на данни и секунда, за да получи данни. Аз използвах pobile микрофон, за да изпратя моя цифров сигнал и се използват говорител в приемащата телефон, за да се върна на сигнала. Защото аз ще използва цифрови данни, използва sequre вълна като вход в изпращащата hpone но в receving телефон имам почти задължително вълна (може да се дължи на вътрешните филтри на мобилни телефони), които не са цифрови данни като изпратих . Идеята ми е следната: имам нужда да изпращате и recive контрол сигнал (цифров или аналогов) с помощта на мобилен телефон, така че моля всеки, който има anyidea или изследователски или намек да ме уведомите, като това progect е моята завършил проект и имам само малка представа за мобилни програмиране и контрол. от помощ е значително appriciated.