колко малък може да ви направи GPS / GSM тракер

W

wesser

Guest
Здравейте, аз съм се опитва да прави толкова малка, колкото е възможно по-GPS / GSM тракер. Най-малкото ние сме били казал, че може да се направи е 40x60x20 се anydoby знам дали това е възможно да се направи един по-малък? (Моля, приемете моите appolagises за моя ingorance ако това е глупав въпрос): D

искате да купите или да направите?

Не е вярно. Ние използваме GL-100 от SIMCOM whiich е само 25mmx15mm. Ние сме все още в процес на развитие. Продуктът не е тестван пълноценно.

Въз основа на нашите тестове, GL-100 е добре. Въпреки това, ние виждаме, че определянето GPS отнема много време. Ние продължаваме да го тестваме. Чували ли сте за gs.traq? Аз не мисля, че е на разположение още в пазар, имаме чрез distibutor в CA. това е много хубав и изпълнението не е лошо. Дори и цената е много по-малко около $ 120.

Hi Wesser, аз съм бил проектиране GPS неща от 2000 г. насам, и имат много хубаво устройство. ARM CPU 946 @ 78MHz с 8MB Flash + 2MB PSRAM MCP комбо (M36WOR6040T1) 3 SIM карти: One + One InSIM SMD и един конектор. Разполага с 3 бутона и 2 би-колор светодиоди, които могат да бъдат монтирани на върха или настрани. Има външни SPI Flash, като AT45DB321D за историята на записа. Вибратор, микрофон и високоговорител. Използва последно поколение GPS с 50 канала (GNSS + Галилео) с: 1M correlators, 4 поправки в секунда, AGPS, SuperSense закрит и др Helicoidal GPS и 5 Band GSM Patch антена. Инерционни 3 оси сензор за непрекъснато подводни място или в тунелите. LBS място с DODT до 10 м Audio чрез GPRS (VoIP) 1400mAh батерия за дълго време без зареждане. Размер на дъската: 42X53mm; Общо височина с батерия: 10 mm на софтуер размер: Оптимизиран пакет прехвърляйте (използвайте Full Max MTU) Full Siemens превозни средства Tracker 1,37 протокол избор протокол aviable FTP актуализация на фърмуера BOM ~ U $ 80 за 10K парчета най-добри пожелания

Предложената MCP решение звучи интересно, аз се опитах да Google, но с ограничени резултати. Може ли от всеки гонят разкрие повече информация за това, може би един информационен лист? / Отношение на АУПТ

Hi АУПТ, процесора ли да използвам е WMP50/100/150 в зависимост от приложението. За автомобилната спецификация, на 150 е единственият, който отива до 125 ° C. В комбинация може да бъде всеки, но изисква минимум е този размер. Както обновяване на фърмуера трябва най-малко два пъти размера преди изтриване / изгаряне. [URL = http://www.numonyx.com] NUMONYX [/URL] в момента е джойнт-венчър между STMicroelectronics и Intel. Това MCP [URL = http://www.datasheetpro.com/94387_download_M36W0R6040T_datasheet.html] M36W0R6040T0 [/URL] все още е произведен за тези малки джаджи, но изискват много 10K минимум. Но могат да изберат да използват по-големи или да използвате разделени чипове от радио-и телевизионни шелф устройства. Въпросът е, че процесора не е с RAM / ROM, така че да определя какво имате нужда. Надявам се това да помага, тампони

Да, ако притежавате това, вие никога няма страх колата ще бъдат откраднати, никога не се тревожи за теб не може да намери децата си или любим домашен любимец! Какво е това? ? Да, това е нашият GPS тракера. Тя е по-малък от едно име карта и лесно да се скрие. Картата GSM ще изпрати информацията на вашия автомобил / деца / домашен любимец за вас според вашите настройки. И вие можете да видите също и тяхното местоположение на вашия компютър. Има ли чудесно? Ние сме в промоция сега! Защо все още се колебае? Моля ви, елате в www.opbob.com и да видят и да се свържат с нас възможно най-скоро! Ние ще предоставим най-добрата услуга за вас! В същото време, ние също имаме много други фантастични продукти чакат за вашето внимание. Най-добри пожелания, Opbob технологии Ко ООД Мениджър Продажби / отдел Маркетинг Уенди Msn: [имейл] wendy_826@hotmail.com [/ E-mail] Skype: wendy_826 Телефон: 86-132-6677-6851 www.opbob.com

Hi I `m заинтересовани твой дизайн как да се свържем с Вас за подробности загриженост доставка, моля да ми пишете на [имейл] gtomartinez@yahoo.com [/ E-mail] благодаря предварително Густаво

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back