кариера съвети моля

L

leo83

Guest
Здравей аз съм последната година engg студент и ми трябва съвет.Ми клон електрониката и комуникациите.Какви са различните работни oppurtunities в тази област.
Аз съм новак и така предлагаме нещо, подходящи за начинаещи.Аз съм от Индия и сега, тъй като индустрията е в голям бум в момента има много компании, наемането на нови инженери обред сега.DONT но аз искам да работя в IT сферата.така предлагаме нещо различно от това.
отколкото в аванс

Лео Здравей,
аз съм също е последната година студент, от Перу ...

Виж, най-често нещо тук е да работи за някой оператор в телекомуникациите, като мрежата монитора или техническа помощ, почти всеки бизнес се нуждае от мрежата managmente системата, можете да отидете в реда на работа, ако се интересувате от телеком.

Налице е също областта на изследванията, които не е много добър в моята страна, DONT знам как е за твоя, този тип област се занимава с researchs за нови технологии в областта на електрониката, да намеря този interestingf и gratifing но там не е на това в моята страна.

Е, Не знам какво друго да ви кажа, вие можете да направите свой собствен бизнес, развитие на проекти и ги продава или вземане на идеите от други хора и да развиват тях, които могат да бъдат някои интересни линия на работа.

Надявам се това да ви помага, един въпрос все пак, какво ли означава това?

първо нека благодарим U 4 отговор на моята поща.Това означава, информация technology.Includes всички въпроси, свързани с подпомагане на компютърните науки и технологии, както и с дизайн, разработване, монтаж и внедряване на информационни системи и приложения.

Ами аз предполагам му време, за да решат какво по-важно.....Вашите интереси и перспективи за работа.За ИКЕ можете да отидете в Дизайн (цифрово / аналогов) или система или архитектура
и т.н. В Индия има много работни места за ИТ сектора с много малко компании правят в ООН.

Ако сте наистина се интересуват от страна на хардуер може да опитате, приложими към ST микроелектрониката в Нойда или Тексас Instr.в Бангалор.ST е най-вече в FPGA на Нойда бранша.

с уважение
Рам

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back