капацитивно разминаване?

P

patato

Guest
Аз съм се опитва да избере оптимално кондензатор стойност за моята тръбопровод ADC,
и в момента работи върху капацитивно разминаване

как да направя и момчетата решават сандвич или MOS капачка размер, за да капачката разминаване по-ниски, отколкото,
да речем 0,1%?
Има добър начин да се прецени разминаване на ръка-caculation?

Аз не мисля, че MOS капацитивно годни за проба капачка.ако и използването Актуално или Поли да поли капачка.Вие можете да Търсене на разминаване формата че от леярна.
Мисля, че ако не Ур ADC висока скорост или с висока разделителна способност, и по-добро разположение, тяхното съотношение може да съвпада с 0,1%.

jerryzhao написа:

Аз не мисля, че MOS капацитивно годни за проба капачка.
ако и използването Актуално или Поли да поли капачка.
Вие можете да Търсене на разминаване формата че от леярна.

Мисля, че ако не Ур ADC висока скорост или с висока разделителна способност, и по-добро разположение, тяхното съотношение може да съвпада с 0,1%.

Ако използвате само MOScap проба, може би е достатъчно линейност. Но знаете moscap
на C_V характер, трябва да contral портата напрежение региона.В противен случай напрежението характер не е по-добре.
Мисля, че капачката е сандвич better.but го харесвам казвам не разминаване данни.
Намирам някои дружеството тръбопровод ADC дейташитове напишете го използвате сандвич капачка в логиката процес.Никога не съм дизайн тръбопровода ADC използване сандвич капачка в логиката процес.
Така че съжалявам, не може да ти помогна.

Моля, ако имате някакви документи в тази полезна за използване кондензатор и нейните характерни криви?
моля изпращайте ги на Този е-мейл
eng_wam2020 (на) yahoo.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back