как cordic работи в намирането на греха и защото за даден ъгъл?

A

alangs

Guest
PLZ някой може да обясни как cordic работи в намирането на греха и защото за даден ъгъл ..... от четене на документи, много трудно да се разбере за мен ...., така PLZ обясни с прости думи .....

Cordic използва само събиране и изваждане до алгоритъм .. Има специални ъгъл стойности .. Чрез добавяне и изваждане на тези ъгъл стойности съответно, можете да получите на греха и защото на ъгъла .. Доста лесно за изпълнение на тригонометричните функции от CORDIC Успех ..

culd U PLZ обясни подробно .... Upto писмено Verilog код ниво .... Уот имате предвид под специален ъгъл стойност??

Здравейте, аз съм като проблем в изпълнението cordic база синус и косинус изчисляване в HDL Verilog. Чудя се, ако имате успешно проведена кода си, а може би и да съм щастлив да получи някои указания от вас за последната ми година проект. Има няколко объркване thoughout моя проект: 1) е лост, лост за разширение на знак? Аз трябва да направя 16iterations скоростния лост, ако моят вход е 16 бита? 2) Как да конвертирате ми ъгъл вход в двоичен вид, за да бъдат добавени или извадени с tanangle вход от arctan Търсене на маса? 3) за итерацията .. мога да се инициализира с х = 0.607 и у = 0 и Z = thetain следват за контур (I = 1;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back