как се изчисли входно в hfss 11?

I

ikki7

Guest
Здравейте, аз съм използвал една вълна пристанище в MicroStrip дизайн кръпка антена и искам да се изчисли Импеданс на входа на антената. Моля да ми помогне. Благодаря.

Входно съпротивление е съвсем проста да бъдат оценени. U може да има 2 случая: 1) 1-портов модел: при този случай входно съпротивление е равна на Z11, 2) един N-портов модел (N> = 2) и пристанища, когато са силно съчетание: в този случай входно съпротивление в пристанището 1 е Цин = (1 + S11) / (1-S11) * Re (Z0_port1). Можете да зададете това в рамките на изходните променливи диалогов прозорец, когато ф го направя "създаде report' -> правоъгълни доклад". По същия начин за други пристанища. Очевидно е, че S11 параметър трябва да се insterted "безразмерна". Надявам се това да помогне. Иван

Здравейте всички, ако има някой може да ми помогне, имам нужда от пример в HFSS за проектиране Двойна билото рог Antenne,

AA Ахмед, U трябва да бъде в състояние да го получите в hfss 10 проекта в edaboard предполагам. най-доброто от късмет!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back