как може да е PIC година остава

M

mogiz

Guest
Искам да попитам, ако всеки орган, знам колковреме е за програми в ПОС престой във веригатабез да се изтриват или вредата PICПричината за това е въпрос знам колко време е снимка на престоя си в някоисхема, без да го спре работапроектант и компанията afriad, че тяхната верига спрат да работят внезапноТака например, ако оставите някои верига подкрепени с PIC за една годинаи го снабдява с доставка източник >>>>>Знаете го спре работа или не

Знам, че от около десет прозорец PIC микроконтролери, които са били в експлоатация за около 8 години без проблеми при стайна температура с metalised етикети върху кварцов прозорец.

Мисля, че едно време програмируеми версии са едни и същи умират в пластмасова опаковка (съхраняват паметта на такса тип).

Висока температура може да причини на паметта програма, за да не успеят по-бързо.

Аз не съм използвал EEPROM памет в PIC's

Програмата памет е вероятно да се провали един бит в даден момент.Можете да използвате снимка, която може да я прочетете собствена памет програма, поставени две копия на основната програма на снимка и имат малък рутинни, че и двете контролни копия при стартиране.Ако едно копие е лошо след това да използвате други копие и въртя на "Единица дефектни-Call сервизен инженер" LED.

Благодарим ви за вашата информацияAdded след 4 минути:Аз питам колко може снимка във веригата оставени без
необходимостта от замяна на програма или препрограмира на снимка
отново при стайна температура
1-в случай, че веригата работят continuestly
2-в случай на circiut ляво (магазин) на броя отработени

Вие не трябва да се притеснявате за замяна на кода.Паметта изчезне от който се пише за да не чете от.Ако имате старата схема, която не е захранва за дълго време, той би трябвало да работи, както и че е последно, когато се захранва.Ако веригата е власт, и се изпълнява, това не трябва да го изтощава един от двамата.В момента, когато ще се провали микро е, когато се опитвате да пише в нея и не всички места могат да бъдат написани.Въпреки това, предполагам, е много рядко.
Надявам се, че отговори на въпроса Ви.
С уважение,
Робърт

Привет,
Имам 48 PIC16C622A контролери, работещи в група за около 16 часа на ден, тъй като 1999 година.Днес е 23-ти март 2006.До сега не PIC в този панел се е провалил.Те работят добре при стайна температура (в зависимост от атмосферните условия, температурата варира между 12 градуса по Целзий до 45 градуса по Целзий)

Ние използваме PiCs от около 1990 г., не в големи количества, само десетки или стотици всяка година.Някои използват в лоши условия (относително високи температури).Да не се припомни, има един все още не успяват, клиентите обикновено ни кажете, когато нещо се почивки!Само включен на 5 години въз основа PIC продукт и това е добре.

дом.

благодаря
горните две са добри след реалното изпълнение

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back