как мога да инсталирам Windows с Linux (Mandrake, червена шапка )????

C

carane

Guest
Не мога да инсталирате Windows с Linux Mandrake, аз трябва да имате winlinux, но това се появи съобщение за грешка, когато се определя разделителната способност на монитора или видео карти.Моля, кажете ми, които са принципите стъпки, за да инсталирате winlinux.благодарности

Ф. Д.: е съвместима с ШИС 630 видео карта с LINUX Mandrake?

Направете един дял и инсталиране на Linux, не използвайте winlinux, тя не е толкова актуализира редовно Линукс дистрибуции, отивам за Mandrake, www.linux-mandrake.com, това е много лесно ро инсталирате (ако имате дял готов! )

carane написа:

Не мога да инсталирате Windows с Linux Mandrake, аз трябва да имате winlinux, но това се появи съобщение за грешка, когато се определя разделителната способност на монитора или видео карти.
Моля, кажете ми, които са принципите стъпки, за да инсталирате winlinux.
благодарностиФ. Д.: е съвместима с ШИС 630 видео карта с LINUX Mandrake?

Не, изглежда, той е с помощта на версията, която се инсталира на FAT32 файлова система.
BTW, аз никога не е бил в състояние да спаси моята конфигурация, когато се използва VMware, по този въпрос, когато за първи път стартира VMware от Linux и зареждане на Windows, не мога да се види, че прозорците се опитва да открие нови устройства др., това е нормално процес или има нещо нередно (Искам да кажа, трябва да приеме всичко, което става или какво?) благодаря предварително!

Предполагам, че е нормално, защото Windows се опитва да открие за PnP устройства.Това се случва, когато властта на виртуална машина, както добре.

Добре, но пък трябва да преминат през процеса на откриване всеки път, когато стартирате Windows като гост домакин (оттук и спестяване на конфигурация)?

за да изкоренят буутлоудъра е много добър за двойствен обувка ... аз имам инсталиран Windows, така и Fedora ... отколкото да се ровя ...

winlinux не е добра идея.Тъй като го инсталира на обичайните FAT32 файлова система.
FAT32 има много ограничения като това не може да се съхранява anyfile по-голям от 2GB също има добри шансове за файл с корупцията.

for boot to either windows or LINUX.

По-добра идея е да инсталирате Линукс в специална EXT3 файлова система и използването GRUB или LILO
за зареждане на Windows или Linux.

Здрасти
първо да инсталирате Windows след това да инсталирате Линукс на други partion.
с уважение

Acually реда на инсталацията не е важно.Можете да го инсталирате всички сте за други подобни.

Всичко, което трябва да направите, е, че трябва да пиша на GRUB или LILO зареждане като последната стъпка от инсталацията.Ако инсталирате Windows като втора стъпка, повечето дистрибуции осигури възможности за зареждане в дял на Линукс в спасителни режим, като използвате инсталационен диск.След като получава при използването на инсталационния диск се опитват да стартирате скритото меню на на зареждащия дял или запис на капитана обувка.

hr_rezaee написа:

Здрасти

първо да инсталирате Windows след това да инсталирате Линукс на други partion.

с уважение

Ако искате използвате и двете наведнъж използва VMWare

има дори съществува прог Win4Lin за такива цели

Здравейте carane,
Имам го инсталиран миналата седмица с вече инсталиран Windows XP.
първата обувка компютър с CD-ROM и въведете mandraka
той ще поиска U няколко прости QS.
да го инсталирате на отделен диск (не с XP) като ext3 файлова система.
след това се радвате

Опитайте се да използвате инструмента кросоувър към настанявам Прозорец Заявление като MS Office.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back