как да dwnld VHDL код на Xilinx sprtn3e Kit fpgaAdv

E

enga3b2

Guest
Здравейте Моля Искам да знам как да изтеглите VHDL код на Xilinx спартански Kit 3д използване на FPGA предимство аз в момента се използва FpgaAdv7.2, и аз трябва да копирате VHDL код отново и да го поставите в нов проект в ISE, да го изтеглите от комплекта. Аз съм нов в тази категория и трябва да знаете начин за изтегляне на моя код директно на комплекта с помощта на инструмент на FpgaAdv. Благодаря

Дори и с FPGAadvantage вас трябва Xilinx ISE. да се създаде и изтеглите битов файл. ръководство на комплекта за това как да го програма, или да укажете коя комплект използвате, така че този форум може да ви помогне. заедно с VHDL / Verilog код, вие също трябва да имат UCF файл, в които човек трябва да зададете различни ограничения за щифт, който отново зависи от форума, ще използвате. Има различни начини / режими за програма kit.You трябва да се определят някои джъмперите и свържете изтеглите кабел (надявам се да има такъв) за комплект. можете да използвате на въздействието на комунални услуги, с xillinx програма.

Така че, единственият начин да изтеглите кода е чрез използване на ISE. Аз използвам spartan3e. Вече бях изтеглени тест код на XOR операция преди, но аз имам друг проблем, в комплекта има само 4 ключове, и аз не знам един начин на Как мога да тествам код, с 10 вход бита за пример, моля да помогне.

за тестване на код ... 1. използвате вашия код като компонент в горния модул. 2. В горния модул за пресата всеки от един от ключа да прилагат един вектор Дизайн под тест и за получаване на очакваните резултати преминаването на някои доведе на разположение на своя дизайн ... Това не е добър начин да се провери код ... добавяте допълнително логика с вашия DUT, но тя ще помогне на един начинаещ, за да получите започнете с и да получите усещане за това как нещата са.

Добре, аз ще се опитам Благодарение: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back