как да симулират лента на PLL

J

jerryhuang

Guest
Трябва да се научите на дизайна на PLL, как да се разшири лента на PLL? благодаря

главните компоненти, които влияят на PLL лента е thwe цикъл филтър,
когато U дизайн на електрическа верига филтър и трябва да гарантират, че честотната лента на електрическа верига е по-малко от reffernce честота Ур използвайки "linaer сближаване валидност"

за симулация и да симулира thwe PLL система използвайки matlab във фаза на домейн, която и да получите отговор бърза крачка.stabillty
също така и да симулира, че по време на домейнkhouly

Благодаря, аз имам един въпрос,
не по-големите от честотната лента на PLL,
толкова по-бързо време за заключване на PLL?
И Не знам как да се използва matlab да се симулират един PLL с електрическа верига филтър, има ли някоя съставка като резистор и капитали модел в matlab като Кейдънс, можеш ли да ми дадете matlab пробата, или просто трябва да знаеш трансфера функция на електрическа верига филтър?

Да, както от честотната лента на PLL увеличи скоростта на PLL увеличи или намали времето за заключване
за симулация в matlab insted на componnet използвайте функцията прехвърляне на филтъра е в домейна ", но той като ablock" на VCO модел е integrateor умножава с константа "на KVCO"

Надявам се това да помогне

khouly

голяма честотна лента също така означава, че Вашите PLL, ще видите повече шум от вашия вход.
Трябва да се балансират заключване време нервнича за очила.Също така ви лента трябва да се сравнява с малка мощност честота противен линейни сближаване на PLL може да не работи добре

Да
и можете да използвате с ниско jetter refernce осцилатор
но също и като се увеличи делът стойност ще бъде умножена с фазата на шума на crystall "засилват фазата на шума"
така и трябва да знаем за какво и необходимостта от PLL и компромис цикъл параметри

khouly

Дали лента на PLL definded maianly от честотната лента на електрическа верига филтър? Защо shuold на честотната лента на PLL да е по-ниска, отколкото frequence на refernce, шум внимание?

Мисля, че отклонение лента ще определи придобиването кръг на pll.if и се опитват да намалят разчесвам в vco за контрол на напрежението чрез намаляване на електрическа верига лента и отхвърляне високо frequerny компоненти тогава придобиване диапазон suffers.this е така, защото диапазон на честотите за която PLL брави се определя от Win-Wdiv <WLPF.

С уважение
Amarnath

В честотна лента на PLL приблизително се равнява на ICP Kvco * * R / 2 * Фи * N
ICP, където е сегашното на Начислена помпа, Kvco е печалба на vco, R е стойността на резистентност в 2 за отклонение филтър.N е отношението на делител.

Така че, ако искате да увеличите на честотната лента, можете да увеличите стойността на Р. Но cnanot увеличи честотната лента е твърде голямо.Това е лема, че честотната лента трябва да е по-малък от 1 / 10 на входа честота за избягване на нестабилност.

също така увеличаване на R, ще се увеличи шума от него "увеличи фаза шума"

khouly

Здрасти!

Надявам се, че тази статия ще ви помогна.

с уважение,
vijay
Съжаляваме, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване

Здрасти!

Надявам се, че тази статия ще ви помогна.

с уважение,
vijay
Съжаляваме, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back