как да се симулира SNR на КПР в candence

W

wany

Guest
и са придобили вълна на DFT. Но аз не знам как мога да получа SNR. благодарение ви помага

bad_egg3: Бихте ли да ни дадете повече подробности за него. Какво spw и как да се създаде?

Ако използвате Spectre да симулира си схема, можете да използвате "калкулатор", за да го направя. В "специални fucntion" на калкулатора, има команда "DFT". След като изберете командата "DFT", можете лесно да да запълни някои елементи, като началния час, краен час, точката на DFT, и прозореца на DFT. След това можете да получите на SNR. Yibin.

Здравейте, как мога да направя симулация на SNR от Hspice?? BTW, в призракът може да добавя Повече файла в нея?? Благодарение Analog_starter

Чух, на каза DFT може само да видите, изкривяване, SNR, свързани с анализ на шум и трябва да използвате нещо, свързано с анализ AC. Но аз съм ноу-хау

[Цитат] nibo_mmx чух по DFT може само да видите, изкривяване, SNR, свързани с анализ на шум и трябва да използвате нещо, свързано с анализ AC. Но аз не знам как [/ цитат] Да. ти си прав. Но можем да получим квантуването шум от DFT. [Цитат] Analog_starter Здравейте, как мога да направя симулация на SNR от Hspice?? BTW, в призракът може да добавя Повече файла в нея [/ цитат] Първи въпрос:? Използването на FFT команда.. Също така можете просто да квантуване на шума. Второ: Аз нямам представа за него. Yibin. [/ Цитат]

Вие ще получите много шум за квантуване, но не можете да добави, че използването caculate

Как да се симулира на SNR на КПР в HSPICE?

Да, аз също искам да знам. И за симулация SNR, за въвеждане Какво трябва да добавим в? 1MHz идеален цифрови кодове за синусова вълна? И каква честота трябва да се използва за часовник може да получите най-висок SNR? по-висок часовник на по-висок SNR?? Благодаря, Analog_starter

Цитат: Analog_starter Здравейте, как мога да направя симулация на SNR от Hspice?? BTW, в призракът може да добавя Повече файла в нея?? Използването на. FFT в hspice може да направи FFT симулация и да получите THD. . ВЕЦ файл може да бъде използван. Но за SNR, не kown как да го симулират.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back