как да се сведе до минимум паразитни компонент?

P

pankaj.patil

Guest
Здравейте господине Как да се сведе до минимум паразитни компоненти (индуктор и кондензатор) идват бездействие на честота RF в PCB производство? Какво е тяхното влияние върху верига? и как може да се намали? Господине, може ли да ми предложи всяка книга или бележки за кандидатстване, за да мога да ясно основните ми по отношение на това? Благодаря

За да се сведе до минимум паразитен капацитет в PCB: 1. Намалете следи с дължина до земята самолет директно под него 2. Увеличаване на празнина в пространството между съседни следи работи паралелно 3. Избягвайте използването на ВИАС За да minmise паразитни индуктивност в PCB: 1. Увеличаване на празнина в пространството между съседни следи работи паралелно 2. Избягвайте употребата на ВИАС 3. Не стартирайте следи между две равнини (на различни основания)

, Можете да повишите ел. захранване или да направите самолет на земята, за да се намали радиационната на дъното и многослойни печатни платки, на борда на материал трябва неактивни лица за работна честота. Опитайте се правят / използват малко устройство верига, колкото можете!

В зависимост от честотата на работа на веригата, можете да помислите за използване на паразитни R, L & C на субстрата във ваша полза и на линия за предаване. Ако сте за няколко десетки MHz, можете да направите тези типови структури работят за вас, а не против вас. Вижте [URL = http://www.microwaves101.com] Microwaves101.com [/URL], или, по-пряко [URL = "http://www.microwaves101.com/encyclopedia/transmission.cfm" Microwaves101 - предавателни линии [/URL] (може би MicroStrip, или може би отворена електромагнитна камера).

За да се сведе до минимум паразитен капацитет в PCB: 1. Намалете следи с дължина до земята самолет директно под него 2. Увеличаване на празнина в пространството между съседни следи работи паралелно 3. Избягвайте използването на ВИАС За да minmise паразитни индуктивност в PCB: 1. Увеличаване на празнина в пространството между съседни следи работи паралелно 2. Избягвайте употребата на ВИАС 3. Не стартирайте следи между две равнини (на различни основания)
Благодаря ви сър сър Можете ли да ми предложи всяка книга за това? Ако срок изпраща ми връзка за изтегляне на книгата. Благодаря

Howard Johnson [URL = http://www.signalintegrity.com/] Signal Consulting, Inc - Д-р Howard Johnson [/URL] Той е написал няколко книги и статии по PCB дизайн за различни приложения. Друг гуру е Стивън Хол.

enjunear, пропуснете Изкуството на Analog Дизайн? Микровълнова Theory Book: тест сигнал към нашата верига и извън S Параметри, Black Box.

Hi най-добрата книга за този елемент е компактен елемент от bahl, които съдържат пълната информация за индуктор и капацитет

enjunear, пропуснете Изкуството на аналогови дизайн? Микровълнова Theory Book: тест сигнал към нашата верига и извън S параметри, Black Box
не се споменава за какво честотен диапазон / времена на нарастване на сигнала на ОП работи, не мога да дам добър отговор. Ако е там, просто прави подходяща структура TL може да реши много въпроси. Цифровият хора, аз работя с научи, че от време на време (особено когато те забравят да си линии правилно, и техните трептене характеристики се разпада): намигване:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back