как да се разбере напрежението на източника и текущата източник?

Q

qqmz

Guest
по мое мнение, е безкрайно съпротивление на текущата източника и AC-сигнал не може да премине, от друга страна, AC-сигналът може да easilly премине напрежението източник, той е прав? Моля, дайте ми от помощ! благодаря ти!!

Идеален източник на напрежение е, че, от които можете да изготвя напрежението, както е ф желание, но напрежението остава same.sly идеален източник на ток достави infinte АМТ на ток без никакви assumtion change.ur е right.but аз мисля, че Ур малко объркан ABT източник на променлив ток

просто го помня този начин се представлява идеален източник на ток от модел nortons: източник на ток в паралел witha съпротивление, така че, когато тази паралелна resiatnce става, безкрайна, тогава целият на текущата източници от източник на ток достига желаното място или товар резистор, което е обичайната дестинация. сега идва към източник на напрежение, идеален източник на напрежение е представена с еквивалент thevenins, така че, когато серия съпротива по пътя си е нула след това U ще да даде на целия спад на напрежението на товара, без каквато и спад на източника съпротивление (което е построено в съпротивление на източник на напрежение). и още един важен момент, за да се помни при анализа на вериги е, че един кондензатор действа като отворена верига, за да DC и позволява само променлив ток, всички DC напрежение действат като късометражни филми. отношение amarnath

Мисля, че на Ур правото в това, което U споменах В анализа на AC източник на ток, ==> Open напрежение Ct Източник ==> Кратка ct така AC сигнал, могат да преминават през източник на напрежение.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back