как да се премахне 1.4 V компенсира от инструмент, усилвател изход с помощта на ОП усилвател

U

ud23

Guest
Здравейте и искате да премахнете 1.4v офсетов напрежение от изхода на усилвателя. И аз искам си CKT Мога ли да използвам усилвател диференциал?

Можете също така да се хранят офсет напрежение до референтната вход. Но тя трябва да бъде нисък импеданс, например, буфериран от ОП последовател на напрежението.

, че можете да прикачите = CONFIG] 58685 [/ ПРИЛОЖЕТЕ] Можете да земята VR и прилага 1,4 V в V1 вход, можете да настроите печалба до 1, ако няма печалба е необходимо. Вашият сигнал ще бъде свързан с V2. Алтернативата би била на земята V1 и се прилагат с отрицателно напрежение (1.4v) VR Алекс

хай thnax за помощ, но аз не се разлика изход и използва R1 = 1kohm, Rf = 4.2k и задаване на 1.4v при v1, но все изход, същото и с офсетни на 1.38vi не се нуждаят от печалба така Мога ли да използвам Rf = 0ohm?

Ако проверите уравнението, ще видите, че трябва да използвате една и съща стойност за всички резистори, за да имат печалба от 1. R1 = 1kohm, Rf = 4.2k дава печалба от 4,2, печалбата е Rf/R1 AEX

Ya благодарности и аз съм с ОП усилвател с една доставка, така че имам нужда от използване на рефинансиране на напрежение и на инвертиращия вход.??

Да, трябва да се използва 1,4 V към инвертиращия вход и Vr GND Алекс

Я. си на работа сега смених всички резистор към една и съща стойност, така че сега аз съм се разлика напрежение.

Вие не разкаже за използваната апаратура усилвател или верига, но каква е причината за изход офсет? Ако инстр усилвател е управлява от една доставка, тя може да бъде тривиално насищане изход. Тогава изместване на продукцията няма да помогне много.

Ya FVM Аз съм с апаратура Ic Ina125 и аз съм за да го използвате с една доставка така доза тази схема на работа?

Лист фигури 5 и 6 се обсъждат различни видове на една доставка операция. Аз не знам, което е по-добре, отговарящи на вашите прилагане. Ако имате нужда от биполярно сигнал изход, а след това IAref трябва да бъдат свързани към положителна "pseudoground" или виртуална земя, като на фигура 6. Изходът ще имат офсет, но едва ли можете да го премахнете без да се губи сигнала биполярно люлка. Ако вашият сигнал е еднополюсен, но сигналът е нежелан офсет, което би било с произход от вложените материали, допълнителен усилвател на диференциала, както е предложено от Алекс, може да помогне. Но трябва да имате предвид, че нито един усилвател за доставки може да се постигне точно нулево производство. Друга imnportant точка с апаратура усилватели запазване на входния режим на общия обхват. , Свързани с една доставка на INA125 това предполага положително напрежение пристрастия, да се прилагат към входовете.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back