как да се премахнат око диаграми, трептене в реално време поставя на изпитание?

V

vcsel_driver

Guest
хей някой, направено тестване реално време, използвайки оценка борда?как да се гарантира, че окото диаграма's трептене не е причинена от тест за настройка?

Аз съм изпитване на оптични предавател в 1.25Gbps.

Polskie Badania Internetu Sp. z o.o. (PBI) i firma badawcza Gemius SA, współpracujące w zakresie realizacji badania „Megapanel PBI/Gemius”, będącego standardem pomiaru oglądalności witryn i aplikacji internetowych w Polsce, przedstawia zestawienie kategorii z drzewka tematyczno-funkcjonalnego za kwiecień 2014 roku.

Read more...

Ами аз предполагам не сте го направили домашното си за трептене все още?

моля прочетете горе на трептене?какво причинява трептене?Какво е детерминирана трептене?Какво е случаен трептене др

Преди всичко, което не може да премахне напълно трептене, когато се представят в реално време тестване.работата си като тест инженер не е за премахване на трептене, причинено от дизайн или трасе въпроси.
просто трябва да се уверете, че минималният размер на трептене е причинена от пробната настройка.стъпки, за да бъдат предприети:

I) изберете правилното измерване дължина на вълната за оптични сигнали в osciloscope или оптично устройство за измерване.
II) чисти всички кабелни глави с фибри фибри почистващи средства, преди да използвате.също почистване на главите на оборудване за изпитване, както добре.Уверете се, че фибри кабел не са завой, когато време поставя на изпитание.
III) тест на SMA кабели се използват дали той е подходящ за честотата се занимават с теб.SMA някои кабели са предназначени за по-ниски скорости.Поради промяна на кабелите, ако е необходимо.
IV) изпълнява "тъмно калибриране ниво" на оптично измерване вашето устройство osciloscope's всеки път, преди да изпълните оптични тестване.също се калибрира оптически Attenuators ако то се използва за нулево ниво.
V) се уверете, че използвате правилния TOSA с правилния ефективност наклон.
VI), се уверете, че всички съединения между ФК с TOSA, TOSA на ИБ, SMA на ТЕ, FC да ТЕ, SMA на ИБ са добри.Забелязал съм, че неправилно прикачване на трептене може да увеличи много.също сведе до минимум използването на адаптери ..тя може също да увеличи трептене
(FC = фибри кабел, EB = оценка на борда, ТЕ = тест оборудване).

и това ще можете да вземете мерки, докато сте тестове.

Все пак най-важното нещо е да се помисли за себе си оценка борда.
- PCB борда трябва да бъдат проектирани според максималната си скорост на работа
- Филтър на захранването трябва да бъде в състояние да филтрира всички шум изключите захранването.на напрежението трябва да умре в почти същите като на напрежението, прилагани в филтър на захранването.

действително има повече за намаляване на трептенето.Току-що написах това, което мога да помня.

Имам друга оценка на борда, който е "до" структура.Този съвет за оценка трябва да имат същите следи ПХБ като оценявам Вашата борда минус DUT (устройство, който се изпитва).Кука този борд до обхвата си със същите кабели и др имате намерение да оцени реалните ви продукт.Ако комплекта е добро, просто трябва да видите треперя от обхвата или вашия генератор.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back