A
algilsan
Guest
здрасти на всички,
Отивам да си обясня proyect и моят проблем,
Искам да предават все още видео изображения върху интернет, използвайки microcontroller, вместо да използвате comercial компютър.
Имам аналогова камера като източник на изображенията, така че трябва да digitalize на сигнала,
имам използвали SAA7113 от
Philips.Това води до чип сигнал съвместими с ITU 656 4:2:2 стандарт, най-27MBytes / и в 8 битова шина.
Аз не искам да изпраща тези данни, тъй като amaount на данни, създадени и трансфер съотношение.син реших
да компресирате този sygnal, най-добрият метод, е че има търсене е компресирате данни използвайки M-JPEG (Предложение JPEG), този метод
компресирате цифрови изображения наведнъж.Така че това
е perct за мен.Но ми проблем е, че имам само намерим този чип
направи това и това
е съвместимо с ITU 656, този чип е ZR36060 от Зоран.
В incovenient на този чип reachs на
It's цена около 60 $!,
а това не
е добре документирана в интернет.Този чип компресирате та образ и генерира все още
JPG изображение, но тъй като той няма вътрешна памет като динамична, трябва да се съхранява на това изображение във външната памет.
Прехвърлянето съотношение е около 9MBytes / и в 8 битова шина.
Бих искал да знам дали има някакви други чипове, които могат да ми задача
Как мога да се управлява тази сума на данни 9MBytes / S, аз имам мислите за използване на бързи 8051 UC, ARM, ДМА контролер ARM, ...
да се съхранява във външната овен?
Наистина имате нужда от помощ???
Много благодаря предварително
Отивам да си обясня proyect и моят проблем,
Искам да предават все още видео изображения върху интернет, използвайки microcontroller, вместо да използвате comercial компютър.
Имам аналогова камера като източник на изображенията, така че трябва да digitalize на сигнала,
имам използвали SAA7113 от
Philips.Това води до чип сигнал съвместими с ITU 656 4:2:2 стандарт, най-27MBytes / и в 8 битова шина.
Аз не искам да изпраща тези данни, тъй като amaount на данни, създадени и трансфер съотношение.син реших
да компресирате този sygnal, най-добрият метод, е че има търсене е компресирате данни използвайки M-JPEG (Предложение JPEG), този метод
компресирате цифрови изображения наведнъж.Така че това
е perct за мен.Но ми проблем е, че имам само намерим този чип
направи това и това
е съвместимо с ITU 656, този чип е ZR36060 от Зоран.
В incovenient на този чип reachs на
It's цена около 60 $!,
а това не
е добре документирана в интернет.Този чип компресирате та образ и генерира все още
JPG изображение, но тъй като той няма вътрешна памет като динамична, трябва да се съхранява на това изображение във външната памет.
Прехвърлянето съотношение е около 9MBytes / и в 8 битова шина.
Бих искал да знам дали има някакви други чипове, които могат да ми задача
Как мога да се управлява тази сума на данни 9MBytes / S, аз имам мислите за използване на бързи 8051 UC, ARM, ДМА контролер ARM, ...
да се съхранява във външната овен?
Наистина имате нужда от помощ???
Много благодаря предварително