как да се преведат Allegro PCB Protel печатни платки?

K

kimjin

Guest
защото стандартът трябва, аз трябва да се преведат на Allegro PCB Protel PCB, който може да ми каже как да го направя? благодаря.

Няма начин автоматично да превеждат Allegro да Protel. Базите данни са напълно различни и не съществува софтуер, който може да превежда от единия към другия. В действителност, аз знам няма друг софтуер ЕАО, които могат да внасят на борда на Allegro. Най-доброто, което можеш да направиш е да запазите Netlist Allegro, след това двете ръце редактирате Netlist във формат Protel или използвайте Третият инструмент страна като OMNINET от RSI, за да го получи във формат Protel. След това можете да заредите Netlist в Protel и изграждане на борда си от там със собствените си компоненти на библиотеката.

Можете да импортирате съвет в PCB Преводач от Camcad. Тя може да изнася Orcad, PCAD и подложки формат. , Отколкото можете да импортирате един от тези формати в PROTEL. На добър час

аз се опитах да използвате CAM350 да се преведат на алегро печатни платки във формат powerpcb, след това заредете powerpcb възходящо файл в Protel, но внесения платка е много трудно да редактирате, така че аз се откаже от идеята да внасят алегро Protel, алегро само Allegro.

[Цитат = borisov57 Можете да импортирате борда си в PCB Преводач от Camcad. Тя може да изнася Orcad, PCAD и подложки формат. , Отколкото можете да импортирате един от тези формати в P * Otel. Успех [/ цитат] само CAMCAD преводач работи за старите версии на Allegro, и първо трябва да изнасят борда в ASCII формат от Allegro с помощта на специална програма, предоставена от Cadence (виж http://help.camcad .com / вносител / Cadence / allegroextract.html ). Това означава, че трябва да имате Allegro да започнем с това, плюс специален инструмент да направи ASCII износ. Дори и тогава, ASCII резултат, когато се внасят в CAMCAD е доста объркано. Полигони, разделяне самолети и завъртян компоненти не се превежда надеждно, наред с други проблеми. По времето, когато се опитате да експортирате от CAMCAD друг формат, на борда не изглежда много като сте започнали с. Долната линия е точно това, което казах в първия ми публикуване - няма начин да превежда автоматично Allegro борда в някакъв друг формат

Няма начин, прехвърляйте Allegro.brd Protel. Нататъшното начин е обратната Engg, генерира гавер файл с файл aparture тренировка. Качване на всички онези, Гербер в областта на софтуера и след присвояване на слоевете износ с extns като (GBL, GTO .... и т.н.). Можете да импортирате в Protel и го преначертае. Помниш ли, когато импортирате тези файлове, те са обикновени линии и точки. Не забравяйте да почистите, след като ahve истински. На добър час

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back