как да се потвърди crosstalking мрежи?

T

terry_cn

Guest
Аз правя сигнал целостта симулация сега, и трябва да направим crosstalking между мрежи първото. , но аз се срещна с неприятностите, които аз cannt потвърди, която мрежи лесно би тя се случи? така че всеки би могъл да ми направиш услуга?

Опитайте се да използвате Synopsys Primetime?

Аз използвам каданс алегро SI аз мисля, че този проблем не прави нищо, с инструмент благодарение за вашия отговор

Здравейте, това зависи от капацитета инструменти. ако Ур Cadence SoC Encounter или Cadence Nanoroute, инструмент ще открие нарушение прослушване и да я поправи и ако искате да видите нарушения, нарушение на браузъра. Prashant

Благодаря за първи път Cadence SoC Encounter или Cadence Nanoroute? са инструменти за IC? Правех го само за симулация верига PCB

ЕАО софтуер, като буря на сигнала, могат да сигнализират за жертва мрежа и мрежата агресор. за първи път праг на обвързаните с капацитет, а след това да се определят нетни на жертвата от upsizing клетка или двойно разстояние, или маршрутизация в различни слой.

хай johnz U означава, че трябва да използвам някои асистент инструменти за проверка на мрежи, с изключение инструмент алегро?

Hi хавлиени, прослушване анализ споменах е в ASIC дизайн. За прослушване анализ на ПХБ, PLZ отидете на форума на дизайна на PCB.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back