как да се изработи embeded FM антена

S

sivon

Guest
Здравейте момчета, както знаем, ние обикновено се използват слушалка кабел, FM антена в hanset. но ние планираме да дизайн embeded антена, така че можем да изхвърлите earphone.does Някой да има такъв опит? чака за вашата помощ? благодарение: D sivon

Аз мисля, че можем да използваме някаква кръпка антена .... какво мислите ABT този

но както знаем, слушалката се интегрират все повече и повече functionsthe, и измерение, оставени за FM антена е толкова ограничен. моите проекти, просто дайте на FM антена 10 * 50 dimesion в механични страни. аз се опитвам да настроите антена налъм като еднополюсен, но не успя: (всеки може да сподели някои опит, благодарение на много!

Това звучи като теб след електрически малка антена (не всички). Пригответе се за печалба от порядъка на от -5 DBI до -10 DBI и много на взаимодействие с ръце заграждение и потребители, когато са близо до радиото. Надявам се, че имат връзка с много за маржин. Добър късмет.

вградения FM антена в слушалката изглежда трудно: (

Вятър малко тел в задния капак или механични конструкции, вятър го много кръгове, мисля, че той може да направи за FM антена. Вие не можете да направите кръпка антена, защото измерение граници.

Можете да опитате феритна антена.

но измерение може да изпълни 50 * 8mm ^ 2

Вие може да използвате кръпка Antena (правоъгълна или квадратна). нормално в клетъчни телефони кръпка се използват антени. кръпка антена само костюми за Ур размери

какво да кажем за кръпка антена с висока диелектрична константа ...

какви са изискване на FM антена? Такива като пропускателна способност, печалба, ефективност ......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back