как да се използва трансформатор в верига производител

S

shreyas_patel21

Guest
Здравейте на всички, аз съм с верига производител на софтуер за симулация. Има ли някакъв начин да се симулира многоударно трансформатор? не е компонент за многоударно трансформатор. можем да направим собствен компонент на многоударно трансформатор? благодаря ти!

Аз не съм запознат с верига производител, но може би да ви разочарова трансформатор средно (или първични) плувка. Ако не ви харесва до земята на всеки възел в плаващ част от веригата, можете да добавите голям резистор стойност (да речем 10MEG), от един възел в него до земята. Ако това няма да реши вашата грешка ... тогава аз се надявам някои други, ще ви помогне скоро.

благодаря ви KerimF! това е graound проблем. Има ли някакъв начин да се симулира многоударно трансформатор? не е компонент за многоударно трансформатор. можем да направим собствен компонент на многоударно трансформатор? благодаря

Разбира се, ние можем да. Но аз не съм сигурен как мога да помогна с "верига мейкър". Променено: Това се случва, че първата симулатор, който започнах преди около 1 година е LTspice (лесно, професионално и безплатно :)). LTspice позволява ни да изградим верига, като shematic след това го симулират. Как верига производител? ... Може би в това отношение той е подобен.

Да, аз също така работи по същия начин, но аз не знам как да се направи в него компоненти? Благодаря

че е готова да използва компонент

как да се определят неговите характеристики? Lp (първичен индуктивност) ... Np / NS (завой съотношение) ... K (взаимна индукция, обикновено в близост до 1) ... и т.н.

как да се определят неговите характеристики? Lp (първичен индуктивност) ... Np / NS (завой съотношение) ... K (взаимна индукция, обикновено в близост до 1) ... и т.н.
с двойно щракване на компонентите и стойностите в неговите качества.

Съжалявам, че не може да отгатне кои свойства на трансформатора можете да зададете, тъй като работят на две различни симулатори.

благодаря ти! Аз говорех за свойства като първичен: средно съотношение

Дали е възможно да добавите 2 намотки на схематичен и определят тяхното свързване коефициент (K)? Добавено: Свалих сега "CircuitMaker Потребителят Manual.pdf" Ще се опитам да го прочетете. Но изглежда, че е пример за вашия въпрос. Имах този PDF от seatching на Yahoo: "верига производител" PDF И аз имам: Интегрирана Схематично Capture и симулация Circuit www.wfu.edu / ... / CircuitMaker% 20Manual.pdf 20User% Не може да се отворени, това е просто препратка, както е дадено от Yahoo. [ПРИЛОЖЕТЕ = CONFIG] 57213 [/ ПРИЛОЖЕТЕ]

благодаря ти! тук открих на PDF но не е възможно да добавите 2 намотки в scheamtic като ви предложи. но ще се опитам да се създаде нов компонент на [URL = "http://www.engr.usask.ca/classes/EE/221/lab/cm_usermanual.pdf"] ръководство за употреба [/URL]

Не можех да изтеглите PDF сте намерили ... Може би това е нашия сървър. За 3 намотки, аз не предполага, но просто ви показва, че "верига производител" има тази функция. На добър час

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back