как да се измерва параметри на операционен усилвател проводимост (OTA) дизайн

P

pankaj jha

Guest
Здравейте на всички, и са предназначени аналогов схематично на операционен усилвател проводимост (OTA) съединение в CADENCE. Сега искам да се измерват следните параметри на проектираната платка: - 1) Dc наддаване 2) единство честотна лента печалба 3) фаза марж 4) консумация на енергия 5) време за установяване 6) изход люлка 7) вход, шум може да anyony моля, уведомете процедурата за измерване на тези свойства, или да ми предостави с тест верига за измерване на посочените по-горе параметри.

1) ~ 3) AC симулация или STB анализа 4) DC помете 5) преходни 6) DC помете 7) анализ на шум

Мога anyony моля, уведомете процедурата за измерване на тези свойства, или да ми предостави с верига на тест за измерване на посочените по-горе параметри. Страхувам се, по-горе отговор няма да помогне много. Може би същото важи и за моя отговор. Мисля, че там не е "процедура", за да симулира споменатите му параметри. Моята препоръка е просто да четат / разпознае и след това да се прилагат определенията на различните параметри. Само критична точка е може би DC печалбата, защото трябва да се намери и да се компенсират офсет напрежение преди или да се симулира прехвърлянето DC крива. Въпреки това, в partucular този момент бе обсъден във форума наскоро.

Аз току-що изброените команда за каданс ADE среда. Насърчавайте го да опитат менюто просто като обучение на различни софтуерни.

Благодаря за Ур помощ ..... Аз ще се опитам опциите, ф са изброени ... ще се свържем с ф, ако имам нужда от Ур от помощ ...

Може anyony моля уведомете процедурата за измерване на тези свойства, или да ми предостави с верига на тест за измерване на посочените по-горе параметри
Ето анализ testbench урок за диференциален усилвател. Може би това е полезно да изберете симулацията схеми, от които се нуждаете. [ПРИЛОЖЕТЕ = CONFIG] 58142 [/ ПРИЛОЖЕТЕ]

Здравейте всички аз съм верига, с помощта на ОТА LM13600M, но че не са модел подправка, така може някой да ми помогне, моля, и ако е възможно предоставяне на кодове за подправка на една и съща.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back