как да се измерва Боде парцел от Buck конвертор

I

integ52002

Guest
Може ли някой да ми съвет как да се измерва Боде парцел от затворен Converter LOOP Бък. Цикълът се състои от грешка усилвател, парите LC верига и за сравнение, който се прилага sawtooth форма на сигнала. Аз съм с HSPICE да се измери ... Но аз не знам как. Аз знам как да получите Боде парцел за Open Loop Buck конвертор, но когато грешка усилвател (компенсация) се поставя, аз не знам как да го направя този път. Къде трябва да се прилагат на сигнала променлив ток и къде да се мярка?

Ако се опитате да acheeve стабилност след това е ОК ... Не е необходимо затворен контур TX функции. просто се нуждаят от отворен цикъл един ... т.е. комбинация от грешка усилвател и "control_to_output" TX funcs след проверка на печалба и марж фаза там. можете да отидете и на парцел в затворен контур, но той не е от полза за вас ...... само трябва отворен цикъл една .... и проверете печалба и фаза margs за да видите дали е ОК за да затворите на цикъла. можете да изчислите отворете една линия от един затворен кръг

да му дадете максимално натоварване. от изключете зареждат бързо и да получите oscillogram на изход ДЗПО. Погледни го форма (можете да го преведе на честотата парцел-Боде парцел, които е необходимо).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back