как да се даде власт телефон Nokia 3310

N

nikhilele

Guest
Nokia разполага с 4 termials за батерията връзка разбра, че две са доставките и другите две биха могли да бъдат термистора или такива, които може да се използва за зареждане на статута. Сега проблема ми е, имам 5V доставки може да използва делител на напрежение и осигуряват Nokia доставка. и това, което аз трябва да направя с другите два пина. Ако някой е направил това преди Plz да ми помогне по този. Имам търсене на Google и тези батерия - също

Мисля, че там не е много нови да направим, все пак можете да опитате. [Размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 3 минути: [/ цветен] [/ размер]-добре да напусне remaning щифтове, както то е, защото процесор в телефона винаги проверки за състоянието на батерията и, ако възникне никакъв проблем тя винаги ще поиска да затвори, е малко рисковано

Здравей, следвайте приложената скица, добави един резистор 22k форма BSI терминал на земята, тогава можете да натиснете върху телефона. Въпреки това, DC в трябва да бъде 3.8V ~ 4.2V. Моля, обърнете внимание, че обърнат терминали информация с BSI и Batt Temp.

Аз успях да захранва Nokia, чрез свързване 75k резистор от BSI пинов GND пин и осигуряване на доставките на 4.2V. Ако ние donot свържете този резистор телефона няма да започне. и се дължи на висок ток, участващи при стартиране на напрежението капки, така че ние трябва да поддържа напрежение по-голямо от 4.1V

мога да попитам това, което имаме на този expirement?? е, че на много важно?? Защото болен го пробвам ... ако това е ... THX

проекта бе да изпратя електронни данни до отдалечени позиция чрез SMS, но аз бях за една седмица и няма опция за зареждане на мобилни батерия. Така че направих това

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back