как да проектират 1mv пулс, олово селектор-ЕКГ схематичен дизайн

B

BMIN-DC

Guest
здравей. може ли някой да покаже или да ми обясни как да се изработи 1mv пулс, доведе превключвател, водещ индикатор за неизправност, предусилвател изолация, DC офсет, аналогово към цифрово преобразуване, за диагностика / мониторинг режими, м на сърдечната честота, пиков детектор или горната и долната граници аларма за ЕКГ. : Идея: всяка помощ ще бъде страхотно

блъскане тази тема за по-нататъшно въвеждане. от гледна точка на друг колега дизайнер на проекта ЕКГ. и ще предложи просто идва с hardwire дизайн за олово селекция с помощта на въртящ се ключ. Сигурен съм, че сте наясно с този метод. IC изглежда много ненужни, ако това е, което и вие обмисляте. вероятно ще искате да използвате сравнителен, за откриване на връх задействане на амплитудата на R вълната, очевидно едни и същи за откриване на дефекти и аларми. храните връх откриване на удара / мин, но какво ще използваме тук? какво искаш да кажеш с предусилвател изолация? буфериране на биоелектричната сигнал, напрежение защита? Аз съм в едно ин-пас с DC офсет, че е сравнително лесно да се проектира чрез коригиране си компенсират напрежение, обаче се използват гърне изглежда проблематично по отношение на регулиране над и под нашата отправна точка.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back