как да проектирате amplifer

M

mydreamhouse

Guest
както аз знаем, че има два различни начина за проектиране amplifer, човек започва с печалба, предположението власт, както и други е начин на berkely, които използват ДР и марж фаза.как да изберете начин?

така е правилно

това е според вашата кандидатура ....

е по-добре, ако нейната собствена всичко за тях ..

но обикновено хората проверка на печалбата първата електроцентрала ..... се проверява дали това е критичен въпрос

Здрасти

На първо проверете операционни усилватели DC точка на това U може да отиде за печалба .. др.

DC анализ -> A.Canalysis--> Анализ на преходни

Бих предложил да следват този ред на анализ, ако искаш да се изработи усилвател

да се забавляват

mydreamhouse написа:

както аз знаем, че има два различни начина за проектиране amplifer, човек започва с печалба, предположението власт, както и други е начин на berkely, които използват ДР и марж фаза.
как да изберете начин?

От мощност / печалба начин ще бъде по-ясен.

Изходна люлка и отворен получат линия трябва да се разглеждат на първо място в разработването на ОП "!

Това зависи от приложението.Ако усилвател се използва във филтър Switch кондензатор, уреждане на време е основна грижа.

Мисля, че ф bigen с операционната точка много добре и след това при проектиране зависи от които една от тези целевиAdded след 1 минути:ако не може да знаеш какво искаш да направя и може да помогне U, U, така може да ми изпратите въпроси и мисля, че може да помогне u.

операционна точка, DC печалба, AC почистване за стабилност, Изходна мощност, въвеждане на общия обхват

В зависимост от това, което най-голямо значение

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back