как да проектирате висока печалба, честотната лента, люлеят се opam!

G

gdhp

Guest
Аз съм разработването на opam с 70-80 db печалба, както и повече от 20MHz честотна лента, както и реално до реална продукция.

Може ли някой ми даде някои предложения за структурите?

БЛАГОДАРЯ
GDHP

ако Ур проектиране с CMOS U мога да ходя с два усилвател етап оп.

двустепенно?Първият е cascode, а втората е изходната каскада.Първият е на печалба етап, а вторият е движещата етап???

е то правилен?

Да, аз съм проектиране opamp използването на два етапа, както и структура.и успяват да се получат 75 db отворен цикъл.Все пак това е без право на обезщетение capasitor (Аз съм все още живот за обезщетяване техника).използват 1.8V доставка, е наистина трудно за изпълнение cascode връзка в диференциално етап.Аз съм наистина знаят как да получат голяма честотна лента се използват два етапа конфигурация.

Какъв е вашият принос суинг?т.е. - Имате ли нужда от железопътния към етап железопътна вход, или само на един раз двойка?

Здравейте, 70-80 db печалба и 20M честотна лента са лесни за получаване на популярния структура за пръв път е сгънат-cascode или телескопична и второ общ източник или клас AB железопътен да stage.If железопътен продукцията ви е предназначена opamp напълно разликата продукция, може би трябва двустепенно cmfb.The мрежа компенсация не е твърде сложно, конвенционални и серия присъдено обезщетение капачка Милър или cascode последните обезщетение works.The ще предлагат по-големи UGF, така обичам да използвам cascode compensation.But тя изисква по-голям от GM двойки вход диференциално " , това е difficuit да се постигне при някои условия.
Ако и вие искате получаване на железопътния до въвеждане на железопътния общия обхват напрежение, трябва да използвате Допълнителни въвеждане на етап, в тази ситуация, в постоянна Gm техники трябва да се приемат за застраховане на фазата на марж и нелинейност изкривяване.

успех!с уважение

честотна лента за 20MHz U може да отиде за двустепенно opamp

Две opamp етап е достатъчно.Каква е вашата технология?

Железопътен към железопътен транспорт е трудно, аз мисля, че трябва клас AB структура

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back