как да проектирате, ако съответствието верига .. лея

N

naveeng

Guest
Уважаеми frns ... лея помощ

аз имам един проблем по отношение на дизайн ми ... сега проектирате в миксер, че след транзистора, ще е налице, ако съответствието кръг, последван от ниско филтър ... Ако съвпадение на веригата е да съответства на транзистор мощност съпротивление до 50 ома на входящите LPF порт.

като миксера ще доведе до разлика от два входа, и ми АКО frequecny е 10-30 MHz ...лея някой ми каже как да проектирате, ако съответствието верига след транзистора, като се използва електропроводи ... сега като се използва разпределени netwotk .. така и изисква, ако съответствието Circuit Design използване електропроводи ....

IEEE всички книги или документи, за да се изясни ми съмнение ... лея отговор ... сега използване на Рекламния тренажор за моята дизайн ..

не ми дизайн се състои ...след diplexer ... след R веригите по-долу ...вход за съвпадение на верига ------> Транзистор -------> АКО съвпадение на верига -----> LPF ----> АКО
продукцияВсъщност аз съм само проектирането на миксера не LNA infornt или след миксер ... лея ми помогне при проектирането, ако съответствието кръг .... т.е. продукция импеданс на транзистора трябва да съвпада с 50 ома на Low Pass входния филтър порт .. ..

така че се надявам проблема се разбираше, или иначе аз ще изпратя на блок-схема на моята дизайн ....

благодаря u. ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back