как да прехвърлите файла от HD да използвате SD микроконтролера?

P

purusa

Guest
Здрасти ... това е много спешно!

Имам микроконтролера борда да използвате SD карта Интерфейс ATmega8.Използвам 1GB SD карта.В изходния код, за връзка между компютър, за да ми миКроКонтролера борда, като се използва хипер терминал.Е, как да прехвърлите файл / файлове от твърдия диск копие на моя SD карта използвайки моя ?!?!?!?! микроконтролера бордабез да се използва хипер терминал.Може би, си като USB.Някой може ли да помогне MEEE !!!!!

Можете да отговорите в този форум или изпратете ми имейл "purusa_sukma (на) yahoo.com"

Благодаря и моля да ми помогне!

Всички GBU!
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

U трябва да изработят дизайн на водача (или покупка) за взаимодействие SD карта (за търсене на Google).след това от страницата напишете & U страница четат операция може да направи Ур желаната задача.

Здрасти,
Трябва да се напише софтуер в Ур микро-контролер, за да получите данни от компютъра и пише на SD

Напишете програма за микро-контролер, за да четат данни от Вашия компютър и да напишете в SD карта.
Има много изходния код на разположение в интернет.

Кажи ми как да конвертирате UPS НА АН IPS

asif_aiub написа:

Кажи ми как да конвертирате UPS НА АН IPS

Съгласен съм с Pranum77.Аз обикновено не отговарят на нов въпрос tacked към края на друга нишка - especailly този, който няма нищо общо с оригинала quesiton!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back